fbpx
Skip to main content
Gidra

GIDRA SE TRI PUTA ŽENIO ISTOM ŽENOM Njegova ljubavna priča sa poznatom glumicom koja je bila starija od njega je i neverovatna i šokantna

Foto: Youtube printscreen/Dimitrije Krstic
Kao na filmu.

Život čuvenog Dragomira Bojanića Gidre obeležila je velika i burna ljubav sa koleginicom Ljiljanom Kontić, kao i rođenje ćerke Jelene koju je svakodnevno obasipao svojom pažnjom jer, kako je govorio: “Detetu ljubavi nikad nije mnogo”. Iako je mnogo voleo svoju ženu, ipak nije sve išlo baš glatko. Zajedno su proveli trideset godina, dva puta su se razdvojili, a tri puta su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.

ZA LJUBITELJE MARVELA: Izašao NAJNOVIJI trejler "Osvetnika" koji otkriva VAŽNE detalje filma

ZA LJUBITELJE MARVELA: Izašao NAJNOVIJI trejler "Osvetnika" koji otkriva VAŽNE detalje filma

Upoznali su se na studijama glume, Ljiljana je bila dve godine starija od Gidre. Od tada su bili u vezi. Svoju romansu Ljalja, kako je Gidra često od milošte zvao svoju dragu, i glumac održavali su i posle studija dok je ona bila u pozorištu u Užicu, pa zatim u Vršcu. Venčali su se 1966. po njenom povratku u Beograd, a četiri godine kasnije dobili su i ćerku Jelenu.

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - govorio je umetnik.

POČELE PRIJAVE ZA TREĆI VINSKI MARATON koji će biti održan 21. septembra na Paliću!

POČELE PRIJAVE ZA TREĆI VINSKI MARATON koji će biti održan 21. septembra na Paliću!

Ljiljana Kontić je pak ispričala da je morala malo da se žrtvuje za zajednicu.

- Na Akademiji sam bila vrlo ambiciozna, ali onog trenutka kad sam se udala za Gidru, bila sam svesna da će u interesu porodice gluma morati da trpi. Valjda je to nama ženama u krvi. Gidrin humor je vedar, životan, ali on ima i dramskih uloga u kući. To je čovek koji može mnogo toga da istrpi, ali onog časa kada prsne, može svašta da se desi. Međutim, za naš brak najvažnije je da jedno u drugom poštujemo ličnost i njenu nezavisnost. Nema ništa samo za njega ili samo za mene - otkrila je glumica u jednom intervjuu s početka osamdesetih godina.

- Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja - govorio je Gidra koji je zbog svojih poslovnih angažmana često bio odsutan od kuće, pa su mu neretko na snimanjima društvo pravile supruga i ćerka.

IMA JOŠ MATERIJALA: Film o Frediju Merkjuriju dobija nastavak (VIDEO)

IMA JOŠ MATERIJALA: Film o Frediju Merkjuriju dobija nastavak (VIDEO)

Ovaj glumačko-bračni par iza sebe ima nekoliko zajedničkih angažmana, od kojih je jedan od najznačajnijih onaj u filmu 13. jul iz 1982. godine. 

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd