fbpx
Skip to main content
Goran Bare

Goran Bare promovisao "Nuspojave" u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Vinkovački roker je sa "Majkama" ponovo zablistao.

Goran Bare, jedan od najharizmatičnijih i najautentičnijih rok muzičara u regionu, zajedno sa bendom "Majke" objavio je novi album "Nuspojave" (Croatia Records) koji je promovisan i u beogradskom "Jugotonu", u prisustvu prijatelja, kolega i predstavnika medija. 

Goran Bare
Goran Bare
Foto: Srbija Danas

Bare je imao nimalo lak zadatak da, nekoliko godina posle ogromnog komercijalnog uspeha sa pesmom "Teške boje", naredno izdanje bude na visokom nivou, i opšti je utisak da je sa "Nuspojavama" to i uspeo. 

Rambo Amadeus se priključio koncertu Hajde sanjaj me, sanjaj

U ime domaćina, javnosti su se obratile dve dame, Natalija Cajić i Nikolina Mazalin, kao i Želimir Babogredac. Direktor Croatia Recordsa je podsetio da je, veče ranije, u Kombank dvorani Bare dobio nagradu za "Teške boje" kao najbolji spot u 21. veku. Goran se tom prilikom i našalio napominjući da je vek tek počeo. 

Goran Bare, Želimir Babogredac
Goran Bare, Želimir Babogredac
Foto: Srbija Danas

Babogredac je evocirao uspomene: 

- Mi smo, nekako, generacijski pomaknuti, ali smo Vinkovčani koji smo od malih nogu krenuli ka roku, svako na svoj način. Sećam se još prvih dana, kad smo se u studiju našli. Ta snimanja mladih i u to doba neiskusnih vinkovačkih rokera... Onda kad je ta ploča ugledala svetlo dana, kad su krenuli komentari... Videli su svi da i provincija može da priča i da i u provinciji ima ljudi koji imaju šta da kažu. Goran je bio dosledan, uporan, protiv svih regula. Gurao je svoju ideju do današnjeg dana i do jednog jako uspešnog albuma. 

Sam Bare, već po običaju, nije bio preterano rečit: 

- Hvala svima što ste došli. Drago mi je što sam ovde, što je bilo pre deset godina nezamislivo. Sa albumom sam jako zadovoljan. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd