fbpx
Skip to main content
Pas

HRIŠĆANI POBESNELI! Traže ukidanje serije od Netfliksa zbog bogohuljenja - a serija nije Netflikova!

Foto: Youtube printscreen/Amazon prime video
Dokon pop...

Nova serija Amazon Primea "Good Omens" ("Dobra znamenja") izazvala je bes američke hrišćanske inicijative Return To Order (Povratak redu) pa su zbog niza bogohulnih detalja uočenih u priči odlučili da naprave peticiju za ukidanjem serije.

BOMBA OD SERIJE ZA VRELO LETO! Stiže ekipa koja je zadužena za UBIJANJE superheroja! (VIDEO)

BOMBA OD SERIJE ZA VRELO LETO! Stiže ekipa koja je zadužena za UBIJANJE superheroja! (VIDEO)

Njihov šok se brzo i dobro primio i skupili su dvadeset hiljada potpisa, pritom se očito ne informiravši najbolje o tome ko seriju proizvodi pa su ukidanje umesto od Amazona zatražili od Netfliksa.

U novom televizijskom hitu snimljenom po romanu Terija Pračeta i Nila Gejmena iz 1990. godine zasmetali su ih brojni detalji, prvenstveno to što "satanizam čine normalnim".

Bune se, piše Gardijan, zato što Bogu u seriji glas daje žena, slavna glumica Frensis Mekdormand. Antihrist je u seriji "normalno dete", a serija zamućuje razliku između dobra i zla. Umesto Amazon Primea, pobunjenici su ukidanje serije zatražili od Netfliksa, a autor serije "Good Omens" javno se našalio na njihov račun.

"Super mi je što će pisati Netfliksu da bi ukinuli seriju. To dovoljno govori. To je predivno. Obećajte mi da im nećete reći", napisao je autor romana Nil Gejmen. 

Inače, reč je o inicijativi koja je 2018. godine, između ostalog, organizovala protest protiv lanca sladoledarnica nazvanog Sweet Jesus ("slatki Isus").

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd