Utorak 19. mar 2024.
Cineplexx

NAJNOVIJA DIZNIJEVA AVANTURA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Foto: Promo
,,Raja i poslednji zmaj“ na Porodičnom danu 25. aprila

Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima u Srbiji ove nedelje, 25. aprila od 12 do 17 časova će se održati uz prikazivanje najnovije Diznijeve sinhronizovane avanture ,,Raja i poslednji zmaj“. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

U Cineplexx bioskopima u Kragujevcu i Nišu druženje ovog vikenda traje dan duže, gde sve posetioce očekuje Porodični vikend 24. i 25. aprila od 12 do 17 časova uz sjajne filmove i poklone iznenađenja.

Cineplexx
Foto: Promo

Najmlađi posetioci dobiće na poklon časopise ,,Zeka” ili ,,Bubamara“, dok će Vulkan izdavaštvo u svim Cineplexx bioskopima obradovati po dvoje mališana fantastičnim knjigama. U sjajnim ukusima vrhunskih mikseva kafe pržionice ,,Moja tašta ne pije svašta“ uživaće stariji ljubitelji filmova. Njihov moto je svežina, a koncept da sami tražite svoj miks, birajući najbolje. Samo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu Lego prodavnica nagradiće pet osoba sa poklon vaučerom u vrednosti od 1.000 dinara, dok će svi posetioci dobiti vaučer za Build a minifigure uz kupovinu bilo kog drugog artikla kod njih.

U Cineplexx Niš i Kragujevac bioskopima kompanija Yumis obradovaće mališane svojim poklon paketima. Još sjajnih poklona iznenađenja očekuje vas u vašem omiljenom Cineplexx bioskopu!

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

U sinhronizaciji ove sjajne avanture, učestvovali su Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača.

Ulaznice za Porodični dan i Diznijevu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“ su u prodaji.

Trejler filma ,,Raja i poslednji zmaj“ 

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd