fbpx
Skip to main content
Dolina suza

Održana promocija knjige „Dolina suza“ Milorada Ulemeka

Foto: Promo
Juče je na Beogradskom sajmu u okviru Media market sajma održana promocija knjige „Dolina suza“ autora Milorada Ulemeka.

Moderator Nebojša Jevrić razgovarao je sa učesnicima panela, Dragoslavom Bokanom, Nenadom Mikićem i Bratislavom Nešićem o ratnoj književnosti i piscima koji svedoče o ratu, kao i borbi jednog čoveka protiv svih . Bilo je reči i o sećanjima autora, oduzimanju slobode, o strepnji koju čovek na Balkanu oseća svakodnevno, otuđenosti od društva ali i o ratnicima koji su godinama unazad svoje misli pretvarali u knjige.

Glavni lik romana je Žarko, lekar kome sudbina nije bila naklonjena. Bio je deo vojne misije, a imao je obavezu prema svima kojima je bila potrebna medicinska pomoć, jer ga je Hipokratova zakletva na to obavezivala. Jedan čovek. Tri sudbine. Stotinu bitaka. Roman "Dolina suza" je dvadeset prva po redu knjiga ovog autora, a možete je pronaći u svim Delfi knjižarama, u radnjama mešovite robe i ostalim prodajnim objektima kao i online, na sajtovima „Korisna knjiga“, „Miba books“ i „Sedma sila“. 

Dolina suza
Dolina suza
Foto: Promo

 

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
10 Beograd