Skip to main content
Betmen logo

PA, VI NISTE NORMALNI! Ovaj glumac bi mogao da bude novi BETMEN! Internet EKSPLODIRAO od besa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Ne, ne i ne!

Robert Patinson, zvezda filmova "Sumrak Saga", navodno je u pregovorima za ulogu Betmena u novom filmu koji režira Met Rivs. Varajeti je prvi objavio da je Patinson potvrđen u ulozi mračnog krilatog osvetnika, ali izgleda da ipak nije sve gotovo. Nedugo nakon toga je Deadline Hollywood objavio da se za glavnu ulogu takođe razmatra i glumac Nikolas Holt, ali tvrde da su Patinsonove šanse bolje.

Dakle, sasvim je izgledno da će Patinson (koji je glumio i u drugim stvarima osim Sumraka) postati novi Betmen. Svaki puta kada se imenuje novi Betmen, internet se povampiri i kreće ogromna i užarena rasprava oko toga ko je bolji Betmen i zašto će novi Betmen biti gori od bilo kog drugog. Naravno, Ben Afleck ubedljivo vodi u toj priči. Ne smemo zaboraviti ni Džordža Klunija, u jednom od najgorih filmova svih vremena, "Betmenu zauvek". 

Režiser Rivs na scenariju radi već duže vreme, a film bi trebalo da se pojavi u američkim bioskopima 25. maja 2021. godine. Rivs je očito pri kraju sa scenarijem, budući da se traže glumci, a njegov film neće biti klasična superherojska priča, već će imati više detektivski karakter.

Premda je Patinson poznat kao svetlucavi vampir iz tinejdžerske romanse "Sumrak saga", etablirao se kao sasvim ozbiljan glumac u nekoliko manjih nezavisnih filmova, poput Kosmopolisa, High Lifea i Good Timea. Zanimljivo je što je Patinson jedan od glumaca u novom, još neimenovanom filmu Kristofera Nolana, poznatog režisera koji potpisuje tri Betmenova naslova s Kristijanom Bejlom.

Naravno, Tviter se fantastično sprda s potencijalno novim Betmenom.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd