Skip to main content
House of cards

POČELO SUĐENJE GLUMCU: Preti mu zatvorska kazna od 5 godina! "Uzajamni flert, ništa više"

Foto: Profimedia
Voli mlade momke.

Američki glumac Kevin Spejsi izjasnio se danas pred okružnim sudom u Nantaketu, u državi Masačusets, da nije kriv za seksualno uznemiravanje 18-godišnjeg mladića 2016. godine.

REFERENDUM KOJI JE UZDRMAO EVROPU: Stiže film "Bregzit: bezobziran rat" (VIDEO)

To je Spejsijevo prvo pojavljivanje pred sudom od kada su se pojavile optužbe krajem 2017. godine za brojna navodna seksualna uznemiravanja dečaka, prenosi AP. Sudija Tomas Baret naredio je Spejsiju da se drži podalje od momka i njegove porodice, zbog čega neće morati da se pojavi na narednom saslušanju zakazanom za 4. mart, ali će morati da bude telefonski dostupan. 

Istovremeno, sudija je naredio mladiću koji je optužio Spejsija i njegovoj tadašnjoj devojci da sačuvaju tekstualne poruke i druge podatke na mobilnim telefonima zabeležene tog dana kada je došlo do navodnog seksualnog uznemiravanja, kao i podatke zabeležene šest meseci nakon incidenta. 

House of cards
House of cards
Foto: Profimedia

Spejsi nije govorio tokom saslušanja, a nakon izlaska iz sudnice i on i advokat su odbili da daju izjave.

Kako piše u sudskom transkriptu, Spejsijevi advokati su optužbe nazvali lažnim i rekli da nema svedoka koji bi potvrdili da je došlo do seksualnog uznemiravanja. Kako su naveli, momak je lagao za godine, prihvatio je piće od Spejsija i izašao je sa njim iz bara kako bi popušili cigaru, nakon čega mu je dao svoj broj telefona, što se može opisati, kako su naveli, kao "uzajamni flert, ništa više". 

Ako ga sud proglasi krivim, Spejsi bi mogao da bude osuđen na zatvorsku kaznu do pet godina. Američki glumac je jedan od desetine muškaraca u filmskoj industriji koji su optuženi za seksualno napastvovanje u okviru pokreta #MeToo.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd