fbpx
Skip to main content
Gizela Vuković

Slavna srpska glumica UMRLA KAO BESKUĆNICA! O suprugu Zvonku Bogdanu izrekla najgore pred sam KRAJ!

Tragična sudbina od zvezda do dna...

Sudbina čuvene srpske glumice Gizele Vuković možda je jedna od najteskobnijih i najbolnijih za koju se zna. Živela je kao zvezda, a umrla u siromaštvu kao beskućnica, sa bolesnom ćerkom i unukom koji je imao težak bolik autizma. 

Gizela, priznata srpska glumica i bivša supruga pevača Zvonka Bogdana preminula je 2015. godine u mračnoj sobi samačkog hotela u kome je provela poslednjih 13 godina svog života.

Trudite se, a stvari vam ne idu od ruke? Otkrijte kako da promenite život iz korena

Trudite se, a stvari vam ne idu od ruke? Otkrijte kako da promenite život iz korena

Silvana je tragično poginula, a na njenom grobu je statua BELE GOLUBICE i nosi posebno značenje!

Silvana je tragično poginula, a na njenom grobu je statua BELE GOLUBICE i nosi posebno značenje!

Skinula UMRLICU sa drveta i čuvala je do kraja života! Neverovatna priča o velikoj Oliveri Marković

Skinula UMRLICU sa drveta i čuvala je do kraja života! Neverovatna priča o velikoj Oliveri Marković

Gizela Vuković
Foto: Youtube Printscreen/Domaće serije

Dobitnica "Zlatne arene" u Puli bila je zvezda domaće kinematografije, a onda joj je sreća okrenula leđa. Zbog finansjiskih problema našla se na rubu egzistenicije, zbog čega je njen dom postala sobica ovog hotela, koju je samo prvih nekoliko meseci imala novca da plaća.

- Kada sam iz Subotice krenula u Beograd, otac Toma i mama Viktorija, prodali su moj deo zemlje i dali mi da kupim sebi stan u prestonici. I jesam, u Nemanjinoj broj tri. Stanarsko pravo prenela sam na ćerku, a onda su stigle zlosrećne devedesete. Ćerkina agencija je počela da gomila dugove... Neki ljudi, valjda zelenaši, izbacili su nas na ulicu. Često smo, potom, menjali podstanarske sobičke, gomilali dugove. U tim neprekidnim seljakanjima izgubila sam sve fotografije. Nemam, deco, nijednu staru sliku, nijednu. Ne znam ni gde mi je ostala "Arena" - ispričala je Gizela svojevremeno.

Gizela Vuković
Foto: Youtube Printscreen/PRVA

- Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili - rekla je ona. Iako je predosećala da neće još dugo poživeti i veoma se teško kretala, glumica je do poslednjeg dana brinula o bolesnoj ćerki Milici i autističnom unuku Branku.

- Ćerka Milica (66) danima je bolesna, ne ustaje iz kreveta, dok je unuk Branko autističan, pa vrlo retko izlazi iz sobe. Ja dalje od hodnika hotela nisam kročila nijednom u prethodnih 11 godina. Jedva se krećem pomoću ove stolice - ispričala je tada kroz suze Gizela.

Zvonko Bogdan na Egzitu 2017
Zvonko Bogdan na Egzitu 2017
Foto: Srbija Danas

Udavala se dva puta - prvi put za oca svoje ćerke Milice koji nije bio javna ličnost, a drugi put za čuvenog pevača Zvonka Bogdana.

- O braku s njim ne želim da govorim. Razišli smo se davno i šta tu više ima da se priča. Manite me njega. Ne želim da ga se sećam. Odavno nisam u kontaktu s njim. Ne interesuje me uopšte. Meni on nikada nije značio. On je taj koji se zakačio za mene. Balavac je bio. Od njega mi ništa ne treba. Za ljubav svog života, glumca Josipa Bajića, nažalost, nisam mogla da se udam. Bilo je raznih prepreka. Ali znam da me je mnogo voleo, a i ja, bogami, njega - govorila je oštro glumica.

Iako su joj socijalni radnici predlagali da se preseli u starački dom, ona nije želela da napusti bolesnu ćerku i unuka.

- Kako da se razdvojim od njih dvoje. Moja penzija je i njihov prihod. Ne mogu da se razdvajam od njih, ne mogu. Oni su mi sve što imam. Neću se razdvajati od njih pa makar poslednje dane sedela na ulici. Samo da mi je da vidim neki skroman, svoj krov nad glavom pa nek sutra umrem - rekla je Gizela pred smrt.

Gizela Vuković preminula je 29. marta 2015, u 89. godini, zaboravljena od svih.

 

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd