fbpx
Skip to main content
Film "Neobični"

STIGLI "NEOBIČNI": Nakon filmskog festivala u Kanu, film sa poznatim francuskim glumcem od 19. decembra u beogradskim bioskopima (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/ MegaComFilm
Pogledajte kako poznati francuski glumac pozdravlja srpsku publiku

Nakon što je francuski film "Neobični" (Hors normes/The Specials) prikazan na poslednjoj večeri renomiranog filmskog festivala u Kanu i pobrao velike simpatije javnosti, od 19. decembra našao se i u našim bioskopima

U najnovijem ostvarenju reditelja Erika Toledana i Olivija Nakača poznatim po delima koji balansiraju između drame i komedije glavna uloga poverena je poznatom francuskom glumacu Vensanu Kaselu (Vincent Cassel).

Privučen idejom autora da se, kao i u filmu "Nedodirljivi" (2011.) bave stvarnim događajima, životnim temama i pričama o socijalno ugroženim grupama, sa zadovoljstvom je prihvatio ulogu u filmu.

- Kada su mi ponudili ulogu u filmu, objasnili su mi koliko im je on važan. Dugo vremena su planirali da ga snime, ali se nisu se osećali spremnim. Sećam se da nisu imali ništa napisano kada smo se prvi put sastali i samo sam ih zamolio da me ne teraju da čitam 12000 stranica scenarija, da mi se ne žuri i da ću ih sačekati - rekao je Kasel.

Osim Vensan Kasela u ostalim ulogama su  i Reda Kateb (Reda Kateb), Lina Kudri (Lyna Khoudri), Helen Vensan (Hélène Vincent), Aloiz Suvaž (Aloïse Sauvage) i drugi.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
9 Beograd