Skip to main content
Terminator 6

VASKRSLI ŠVARCENEGERA! Uskoro stiže Terminator 6, tu je i neuništiva Sara Konor! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Rapid trailer
Mamuzanje mrtvog konja?

Jedna od najpoznatijih i najdugovečnijih franšiza, "Terminator", dobiće i svoj šesti nastavak. U pitanju je film "Terminator 6: mračna sudbina", i obrađivaće period posle prva dva nastavka čuvenog ostvarenja. 

Svakako, to nije slučajno, jer su delovi koji su usledili posle njih veoma loše ocenjeni i od kritike i od publike. Ovoga puta, autori igraju na sigurno - film je režirao Tim Miler, koji je uradio odličan posao sa "Dedpulom", dok se kao producent pojavljuje Džejms Kameron, koji je bio režiser "Terminatora 2", koje s pravom smatraju remek-delom. 

A da sve bude kao u stara dobra vremena, glavne uloge tumače Linda Hamilton, igrajući ponovo legendarnu Saru Konor, a Arnold Švarceneger će ponoviti ulogu kiborga T-800. Oni će ovoga puta sarađivati u spasavanju od nove opasnosti u vidu kiborga napravljenog od tečnog metala (da, kao i u "Terminatoru 2"). Usput, u tom drugom delu je Švarcenegerov Terminator umro u bazenu punom istopljenog gvožđa, i biće interesantno videti kako su scenaristi rešili ovaj problem... 

Radnja je praktično identična sa prva dva dela - Sara Konor će pokušati da zaštiti devojku od Terminatora koji dolazi iz budućnosti s namerom da je ubije i promeni tok istorije. "Terminator 6" bi trebalo da se pojavi u bioskopima u oktobru ove godine. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Mist
9 Beograd