Utorak 19. mar 2024.
Pozorište

"Zvezdara teatar" spremio NOVEMBARSKI REPERTOAR! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Prodaja ulaznica kreće danas!

Pozorište "Zvezdara teatar" spremilo je novembarski repertoar, a prodaja ulaznica kreće danas 22.10. u 12 časova.

Dani 5, 7 i 25. 11 rezervisani su za predstavu Osama - Kasaba u Njujorku, koja je rađena prema romanu Vladmira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović, Amar Ćorović.

I u novoj sezoni predstava Korešpodencija, B. Pekića i B. Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića u kojoj igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin, Branko Vidaković nastavlja da osvaja publiku i nagrade na festivalima. Anica Dobra je na festivalu Dani Zorana Radmilovića dobila nagradu Zoranov brk za ulogu Milice Njegovan.

Sa velikim uzbuđenjem najavljujemo premijeru predstave LJubav u Savamali prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijera predstave je 16.11, a reprize 21. i 30.11.

U nedelju 18.11. dolaze nam gosti iz Novog Pazara sa predstavom Beton mahala koja je sa velikim uspehom gostovala u proteklim sezonama. Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a u predstavi igraju Amar Ćorović, Petar Kostić, Nedim Nezirović, Vahid DŽanković, Ema Muratović, Ajtana Dražanin, Lejla Bučan Pluncević.

Dok će dan kasnije 19.11. gostovati predstava Profesionalac, Dušana Kovačevića, Milanovačkog pozorišta.

Predstava Čorba od kanarinca, Miloša Radovića u režiji Staše Koprivice u kojoj igraju LJubomir Bandović i Mina Lazarević 24.11. imaće 100. izvođenje.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd