fbpx
Skip to main content
MMA protiv Tai Či

O OVOME SVI PRIČAJU: Potukli se MMA i Tai Či majstor, borba godine GOTOVA za 10 sekundi! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Linus Ji
Što ulaziš u frku kad si slabiji...

Nakon duge svađa na internetu ko je jači, MMA instruktor Ksu Ksiaodong je konačno uspeo da izazove na borbu Tai Či majstora Leigonga.

Ksu Ksiaodong, MMA borac iz Pekinga, trener i promoter, poznatiji je javnosti pod nadimkom "Ludak" zbog svog nemilosrdnog i agresivnog načina borbe. Isprovociran tvrdnjama svog protivnika Leigonga, da Tai Či majstori mogu sa lakoćom pretući svakog MMA borca, odlulčio je da mu pokaže koliko greši.

Ovako TUČU možete završiti za 2 SEKUNDE! Protivnik gotov: Prost potez, SVI MOGU DA NAUČE! (VIDEO)

Iako se o borbi pričalo nekoliko dana i najavljivana je kao veliki spektakl, sve je bilo gotovo za samo 10 sekundi! Publika nije stigla ni da se smesti, a Ksiaodong je već žestokim udarcem nokautirao svog rivala i počeo da ga udara u glavu, dok sudija nije prekinuo meč. 

Poraženi Tai Či majstor je ismejan od strane javnosti, koja je izvređala njegov amaterski stil borbe. Leigong je pokušao da se opravda tvrdeći da je tek počeo da uči novi Tai Či pravac i da mora još mnogo da vežba. Jedno je sigurno, bolnu lekciju sigurno neće zabaviti. A ne verujemo ni da će se ubuduće šepuriti bez porkića.

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd