Skip to main content
Seksi lice

CELA PLAŽA JE BLENULA U NAS: Uhvatio sam je u vodi i BACIO NA BOVU, samo je POČELA DA VRIŠTI!

Foto: Profimedia/ilustracija
Sećali su se ovog seksa do kraja života.

Bio sam jedne godine na moru sa curom. U kući u Budvi gde smo odseli u prizemlju, gde je bilo pet cura. Haos. Prvi dan sve sam ih dobio sa spremanjem klope. Ali j**a je bila to što sam došao sa prikolicom. E to ti je ono kad te napravi sirotinjski k****. Ali dobro, znao sam da ću skarabudžiti nešto…

Družili smo se sa dve cure iz Priboja, vrh su bile obe, ali ta mala Valentina je bila mala crnka, izbačene g***, većih s***, prava dromfuljica, vidi joj se k**** u očima… To su one na koje uvek možete da računate. Nabacivala mi se čim riba nije bila u našem prisustvu. A čuo sam i priče od ostalih sa sprata a i od nje, da voli tako da šara.

Seks pred ogledalom
Foto: Profimedia/ilustracija

Peti-šesti dan smo otišli na plažu da se kupamo. Igrali smo karte na obali. Ta Valentina nije znala da pliva i kontao sam da mi je to način da uđem u neku priču.

Ja sam otišao da plivam, cura i ta Milka su ostale da pikaju karte. A Valentina je bila na dušeku. Ja sam joj prišao polako, doplivao sam do nje. Ove su gledale sa plaže šta se dešava. Pitao sam je hoće li da pokušam da je naučim da pliva, pošto sam dosta ljudi naučio tome… Prihvatila je.

Uhvatio sam dušek i plivajući vukao ga ka Bečićima (da bi smo se izgubili iz vida ovima dvema).

Par u krevetu
Foto: Profimedia

Pitala me je gde ću. Ja sam joj rekao da se odvučemo malo dalje gde nema kupača da mogu lepo da joj pokažem. Nije se nećkala puno. Ali j*** sebe, zamorio sam se, j***** me ako nisam preplivao kilometar. E to je želja za gustom. Zamolio sam je da siđe sa dušeka, dok sam krajem oka pazio da ovi ne vide. Polako se spustila sve u strahu.

Podigao sam je potrbuške, poturio moje ruke pod njen stomak i rekao joj da maše nogama, pokazao sam joj kako i ruke da koristi. U svoj toj obuci, da je tako nazovem, osetilo se razmenjivanje nežnosti.

Kad smo napravili pauzu, ja sam se držao za bove a ona za dušek. Počeo sam polako da flertujem. Pričao sam kako se opustila, a onda sam u vodi mojom nogom mazio njenu. Uopšte se nije bunila, čak sam video i da joj prija. Ma – pomislih u sebi – druže, j***š ti ovo iz 2 u 1.

Prišao sam joj, malo sam nas sakrio iza dušeka, poljubio sam je na brzinu, ona se zbunila u momentu.

– Jesi poludeo, videće nas! – rekla mi je.
– Ma opusti se – odgovorio sam joj.

Rekao sam joj da nasloni ruke na dušek, i da polako pazi na njih, što je i uradila. Prišao sam od pozadi, spustio sam sebi šorts, i već onako dignutu k****** sam još par puta provukao kroz šaku.

Žena na muškarcu
Foto: Profimedia

Pomazio sam je po p******i, pomerio kupaći i krenuo u akciju. I ona je bila opuštena, tako sam lako ušao da sam se iznenadio.

Ili je brate bila razvaljivana konjskom k****… G**** sam je od pozadi, ali mi je zasmetalo to što sam primetio neke likove kako se približavaju sa pedalinom, a jedan je držao telefon i snimao. Stao sam, čekao sam da prođu. Onda sam je ponovo uhvatio za kukove i onako jako počeo da joj nabijam k****

Kad je počela da izbacuje g*** pozadi, skontao sam da se naložila. Žmurila je, uživala, nabadala se, vrtela, oboje smo bili blizu vrhunca. Potrajalo je par minuta.

Šapnula mi je na uvo: – S**** u mene ako hoćeš, to volim. Ne brini se, pijem pilule za kontracepciju. – Nešto me je tu naložilo, osetio sam kako s**** nadolazi, i s***** sam u nju. Osećao sam kako mi pola kile ljubavne žile pulsira u njoj.

Bilo je svetski …a naše… J***o sebe, odmarao sam na bovama pola sata da bih vratio mene i kobilu koja je sabila 26 godina u g****u a ne zna da pliva…

Ove dve ništa nisu primetile, samo su pitale: – Vale, jel’ nauči?

A ona će: – Zamalo… hahahhha!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd