Skip to main content
Seks

IMAJU DVOJE DECE: Muž napravio lažni profil i našao ženu na sajtu za upoznavanje! Odmah pristala na S*KS

Foto: Profimedia
Ovo ga je strašno pogodilo.

Ona je, bez znanja da je to on, pristala da se nađu i imaju seks. Njega je to otkriće strašno pogodilo, iako priznaje da je za jednu stvar sam kriv, pa je pitao stručnjaka šta da radi.

"Slučajno sam otkrio da moja supruga ima profil na sajtu za upoznavanje. Napravio sam lažni profil i poslao joj poruku. Pristala je na to da se nađemo. Bila je otvorena i za seks s potpunim strancem. Meni je 30, a njoj 27. Imamo decu od šest i četiri godine. Proteklih nekoliko meseci sam imao mnogo briga i priznajem da sam pod stresom te često menjam raspoloženja. Nekoliko sam puta odbio seks i tada su se otvorila vrata pakla... Stalno mi govori da će naći drugog, jer nema šta da izgubi. Ona još uvek ne zna da se dopisuje samnom. Pokušala je nekoliko puta da me istera iz kuće. Deca se uzrujaju kada je čuju kako viče i to mi već polako ide na živce. Kada pokušam da razgovaram kako bismo izgladili stvari, ona ne želi da me sluša, već uporno ističe kako je sve moja krivica. Pitam se ima li naš brak više smisla."

seks
Foto: Profimedia

Stručnjak za odnose britanskog Sana, Diedre, odgovorila je sledeće:

"Prestani da je uhodiš. Tvoja supruga je frustrirana jer odbijaš seks s njom i zbog toga se oseća odbačeno. Reci joj da je voliš i želiš. Vas dvoje morate zajedno da radite kako biste zaštitili svoju decu od stresa. Okrenite novu stranicu i razveselite klince."

TEŠKO PRIZNANJE MUŠKARACA: Ovakav s*ks imamo samo sa ženama koje NE VOLIMO

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd