fbpx
Skip to main content
incident

INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE "KOMŠIJE"! Scenaristu udarili U GLAVU, nastao nezapamćen HAOS (VIDEO)

Foto: Facebook printscreen/Igor Bojovic
Sve je zabeleženo na snimku...

Slavni srpski scenarista Igor Bojović izbacio je snimak na društvenu mrežu Fejsbuk na kom se vidi vrlo zanimljiv "incident" sa snimanja TV-serije "Komšije". Na klipu se vidi kako se on sa nekoliko glumaca rve i udara.

Prvo je dobio poslužavnik u glavu, a zatim je nastao opšti haos.
 

POČELA DA PLJUJE KRV! Mlada pevačica zgrozila Instagram (FOTO)

BEZ GAĆICA SE SLIKALA! Srpska pevačica digla suknjicu i POKAZALA ŠKORPIJU (FOTO)

Naravno, pretpostavlja se da se radi o šaljivoj sceni koja će završiti u seriji, a mi zaista jedva čekamo da je vidimo i na televiziji.

Podsetimo se radnje ove serije.

U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-celoživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno napustila.

PROSTITUTKA ZA 600 DINARA! Ponudila se u bolnici, nije znala da se SNIMA (VIDEO)

Mašan ima ćerku Anči (21) divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili kakva estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi siromašan komšija Sima (40) koji ima troje maloletne dece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije. Ostavši bez posla, Sima se vratio da živi na selu. Iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi. Preplitanje događaja u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.

RAŠIRILA NOGE I OTKRILA SVE: Seksi voditeljka Olivera Kovačević na slikama za PLEJBOJ (FOTO)

Pročitajte i:

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd