fbpx
Skip to main content
Tuča devojke i momka na parkingu

Polomila mu je telefon, urlala je na njega, zgrabila ga za GUŠU - e, onda je on UDARIO nju! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/BaburaVelika
Pravi muškarac.

Kada žena pobesni, najbolje je pobeći glavom bez obzira, nema muškarca koji to ne zna. Ipak, nekad se moramo suočiti i sa posledicama. 

HOROR NA TELEVIZIJI! Gošća se smejala, a voditeljka je UDARILA PO GLAVI, razbila naočare i UGROZILA VID! (VIDEO)

Ovde očigledno imamo takav slučaj. Razbesnela devojka je najverovatnije uhvatila momka u preljubi, a dok je vikala na njega pokazivala je na mobilni telefon, što znači da je imao prepisku sa nekom drugom curom, vrlo moguće bezobrazne prirode. Čak dva puta je mobilni stradao tako što ga je ona olupala o pod. 

Za sve to vreme, momak je trpeo i slušao devojku i samo je uzimao telefon sa poda. Na kraju je i on odlučio da "udari"... 

I kako se sve završilo? Poljupcem pomirenja. Ne znamo da li postoji naravoučenije iza ovog videa ali moglo bi da bude sledeće - ako si uspeo da zezneš stvar, ćuti i istrpi pravedni bes devojke. Budi muško, ne reaguj burno. I pokaži kako ti je žao što si pogrešio, svi smo ljudi, grešni...

Ako te voli, žena je čudo, oprostiće ti. Udarac poljupcem je najbolje oružje na svetu. 

Sa druge strane, većina komentatora snimka, i muškarci i žene, se slažu da je ovo ipak klasično maltretiranje. I da ne bi bilo toliko zabavno da su uloge promenjene, to jest da momak viče i hvata za gušu devojku.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd