fbpx
Skip to main content
kina

VODI BOLESNU ĆERKICU U BUDUĆI GROB: Otac primenjuje krajnje mere da je spremi za onaj svet

Foto: Youtube printscreen/Little Facts
Duša da zaboli...

Ova porodična priča iz Kine neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Malena Žang Ćin Lei (2) boluje od talasemije, bolesti koja organizmu daje smanjenu količinu normalnih delova hemoglobina. Bolest joj je dijagnostikovana kad je imala tek dva meseca, a njeni roditelji Žang Lijong i Deng Min odlučili su ju pripremiti na ono najgore.

Odveli su je na porodično grobno mesto i s njom legli u iskopanu jamu. Na lečenje su dosad potrošili više od milion i po dinara, ali uzalud. Nakon što su shvatili da joj nema pomoći, pokazali su joj šta je čeka.

OVAJ SNIMAK PLANETA ZEMLJA NIJE SMELA VIDETI: Niko se iz NASA ne oglašava... pominju se i HRVATI

- Ta ideja mi je pala na pamet i odlučio sam upoznati našu malenu s mestom na kojem će počivati u miru. Sve što mogu je udovoljiti joj svaki dan najbolje što znam - rekao je Žang. Određeni deo novca za lečenje pozajmili su od prijatelja, a lekovi i transfuzija krvi postali su im preskupi.

Majka Deng Min čeka drugo dete. Talasemija uzrokuje oštećenje organa i izrazito je opasna po život, pa su očajni roditelji pripremljeni na najgori ishod - smrt svoje voljene kćerkice.

- Saterani smo u ugao. Ne postoji druga opcija - kroz suze je zaključila nesrećna majka.

PRONAĐENO OSAM NOVČIĆA! Starica (80) zaustavila rad aviona na totalno LUD NAČIN

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd