Utorak 19. mar 2024.
Milan Đuričić

ĐUMI BRUTALNO ISKREN: "Sujeta UNIŠTAVA Partizan, svi se mešaju u rad"

Foto: MN Press
Bez dlake na jeziku.

Bivši asistent Sava Miloševića u stručnom štabu Partizana Milan Đuričić Đumi preuzeo je niški Radnički, a ovog popodneva dočekuje upravo crno-bele od 17 časova u derbiju 12. kola Superlige Srbije. Ima puno emocija u susretu sa bivšim štićenicima, od kojih je mnogima upravo on usadio prave fudbalske vrednosti tokom godinu i tri meseca provedenih u Humskoj.

PARTIZAN GOSTUJE U NIŠU: Crno-beli tope minus ili od titule nema ništa

PARTIZAN GOSTUJE U NIŠU: Crno-beli tope minus ili od titule nema ništa

TUGUJE BIVŠA JUGA: Preminuo čuveni golman, branio je za dva srpska kluba

TUGUJE BIVŠA JUGA: Preminuo čuveni golman, branio je za dva srpska kluba

NINKOVIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Imam krvaranje na mozgu, hteli su da mi amputiraju jezik

NINKOVIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Imam krvaranje na mozgu, hteli su da mi amputiraju jezik

– Tako je bilo i prošle godine sam sa Partizanom igrao protiv Vojvodine i Radničkog. Gde god da sam radio ostajale su neke emocije i uspomene, tako da ne mogu reći kako mi predstoji jedan običan meč za bodove. Naravno, profsionalac sam, na kraju se sve svede na tri boda, na to da li si pobedio ili nisi. Ja ću od mojih igrača tražiti pobedu – kaže za 24sedam Milan Đuričić.

Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZZRT za Radnički Niš - Partizan.

Najdraža uspomena na klupi Partizana mu je:

– Utakmica sa Mančester junajtedom u Beogradu! Bez dileme. Bilo je tu blistavih pobeda i kvalitetnih partija, ali meč sa Englezima u Beogradu je pokazao celoj Srbiji da je moguće igrati protiv najboljih timova na njihovom nivou. Dokazali smo i sebi, ne samo drugima. I morali smo da ih pobedimo po svemu kako smo odigrali. Nije dosuđen i jedan penal, ali dobro… Taj meč će se još dugo prepričavati među navijačima, zbog toga će postati legendaran.

Zašto je Partizan izgubio igru koju je pokazao upravo protiv Mančester junajteda

- Zbog sujeta ljudi! Samo ću to reći, neću navoditi imena! Počeli su svi da se mešaju i interesuju za igru, mada sam ja bio zadužen za nju i isključivo sam se ja bavio igrom - izjavio je Milan Đuričić, a pretpostavka je kako je mislio na upravu Partizana u svom zaključku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd