fbpx
Skip to main content
FK Partizan

JASNO KAO DAN: Ovaj tandem je PRIORITET čelnika Partizana (FOTO)

Foto: MN Press
Crno-bele čeka vrelo leto.

Partizan narednog leta čeka ozbiljna rekonstrukcija igračkog kadra! Od 29 fudbalera sa platnog spiska čak njih 10 može da napusti Humsku na kraju ove sezone.

Poslednjeg dana juna 2018. bez obeštećenja mogu da odu Vladimir Stojković, Lazar Ćirković, Nemanja Antonov, Saša Marjanović, Saša Ilić, Everton Luiz,  Danilo Pantić, Alen Stevanović, Teofilius Solomon i Đorđe Jovanović. Gotovo kompletan tim.

Vladimir Stojković brani u životnoj formi, a pri tom ne krije da bi voleo da se još jednom oproba u inistranstvu.
Što se tiče Lazara Ćirkovića, Alena Stevanovića i Saše Marjanovića oni nisu u prvom planu, tako da im čelnici crno-belih sigurno neće praviti probleme oko eventualnih angažmana.

Vladimir Stojković
Foto: Reuters

Nemanja Antonov i Teofilus Solomon su na pozajmicama, ali takođe retko dobijaju priliku, tako da je veliko pitanje da li će Partizan želeti da otkupi njihov ugovor. U istom statustu je i Danilo Pantić, ali sa njim je sasvim druga priča. Crno-beli ozbiljno rečunaju na njega i učiniće sve da ga zadrže u Humskoj.

Danilo Pantić
Foto: MN Press

Što se tiče Saše Ilića, sa njim se nikad ne zna. Legendarni kapiten ostaće u Partizanu dok god on to bude želeo. U Humskoj bio volelio da je ista situacija i sa Evertonom Luizom i Đorđom Jovanovićem. Oni su prioritet čelnika crno-belih. Brazilac je ključni igrač tima, a mlađani napadač predstavlja budućnost u svakom pogledu.

Everton Luiz
Everton Luiz
Foto: MN Press

Kako god da se završi sezona koja je u punom jeku, crno-bele čeka vrelo leto. 

Pročitajte i:

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd