Utorak 19. mar 2024.
Navijači Juventusa

KAKO ĆE REAGOVATI NAVIJAČI? Novi trener Juventusa je legenda LJUTOG RIVALA (FOTO)

Foto: Profimedia
Videćemo kako će se uklopiti.

Juventus od sledeće sezone sa klupe neće predvoditi Maksimilijano Alegri, a najozbiljniji kandidat za preuzimanje Starde dame je Mauricio Sari, menadžer Čelsija. Ovu informaciju preneli su brojni evropski mediji, iako se, na prvi pogled, činila malo verovatna, kako zbog stila fudbala koji 60-godišnji stručnjak neguje, tako i zbog činjenice da je dugo godina predvodio možda i najvećeg Juveovog rivala u Seriji A - Napoli.

Glasine je dodatno podgrejao Marćelo Lipi sa svojom izjavom da bi trener iz engleskog fudbala bio najbolji za torinskog velikana, zbog uspeha u Evropi koji su ostrvski klubovi zabeležili ove sezone.

SAGA JE ZAVRŠENA: Spaleti je BIVŠI! Inter ima NOVOG trenera! (FOTO)

SAGA JE ZAVRŠENA: Spaleti je BIVŠI! Inter ima NOVOG trenera! (FOTO)

ŠOKIRALI SVE: Ajntraht SPREMIO zamenu za Jovića! (FOTO)

ŠOKIRALI SVE: Ajntraht SPREMIO zamenu za Jovića! (FOTO)

TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ: Grobari će biti RAZOČARANI, kao i Savo Milošević (FOTO)

TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ: Grobari će biti RAZOČARANI, kao i Savo Milošević (FOTO)

- Zašto tako dobro organizovan klub kao Juventus nije već objavio ko će da bude naslednik Masimilijana Alegrija? Pa, teška je to odluka, a možda čekaju da se odigraju određena finala. Videćemo da li će novi trener doći iz jednog od tih sveengleskih finala, onda ćemo razumeti razloge kašnjenja objave. Ove godine engleski klubovi su bili najbolji u Evropi, ali život se odvija u ciklusima. Mislim da Sari ima velike šanse da osvoji Ligu Evrope, a tu je i Poketino čija je porodica iz Pijemonta - nagovestio je Lipi rasplet situacije.

Istina je da iskusni Lipi u izjavi pominje i Maurisija Poketina, ali ostali brojni izvori iz Engleske i Italije favorizuju bivšeg trenera Napolija. Njegov dolazak na užarenu torinsku klupu označio bi i promenu stila igre ekipe koja bi mogla ići u prilog boljim igrama Portugalca Kristijana Ronalda.

Sari ove sezone predvodi Čelsi, sa kojim je izborio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, kao i finale Lige Evrope koje Plavci igraju u Bakuu protiv Arsenala.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga fudbalera Intera Maura Ikardija

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd