Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Katai

MLS LIGA: Katai rešeta! Bivši Zvezdin fudbaler nezaustavljiv! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Doveo Čikago u vođstvo.

Čikago Fajer, kojeg vodi naš Veljko Paunović, odigrao je nerešeno protiv Sijetla – 1:1, a jedini gol za domaći tim postigao je bivši fudbaler Zvezde Aleksandar Katai. Katai je švajcarskog golmana Štefana Fraja savladao u devetom minutu preciznim, niskim udarcem sa distance, a nakon što je Demp izjednačio 13 minuta kasnije, Čikago je preuzeo inicijativu, a Katai bio i ostao najbolji pojedinac na terenu.

SVE JE SPREMNO: Pogledajte teren na kojem će Zvezda igrati sa Austrijancima (FOTO)

STIŽE POJAČANJE: Zvezda izabrala zamenu za Le Taleka (VIDEO)

Naš povremeni reprezentativac, koji je taj status izgubio nakon što se iz Zvezde otisnuo u Alaves, koji ga je na pozajmicu i poslao u redove američkog prvoligaša, umalo je bio strelac još jednom, kada je njegov razoran udarac zaustavila prečka.

Potom su na red došle njegova idealna proigravanja, ali saigrači iz redova Čikaga nisu bili na visini zadatka, pa je u junaka utakmice izrastao golman Fraj.

Kataijeva ekipa trenutno je sedma u Istočnoj konferenciji MLS-a, sa učinkom od po pet pobeda i remija, uz sedam poraza, dok je Sijetl deseti na Zapadu, sa 3-3-8 u dosadašnjem toku sezone. Na Istoku vodi Atlanta junajted sa 33 boda, 13 više od Čikaga kome trenutno jedan nedostaje da se nađe na šestoj, poslednjoj poziciji koja vodi u plej-of, dok je u Zapadnoj konferenciji vodeći Sporting Kanzas siti sa 32 boda.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd