fbpx
Skip to main content
Aleksandar Stanojević

OGLASIO SE DIREKTOR PARTIZANOVOG STADIONA: Stanojević me je IZNENADIO! Hajde da vidimo...

Foto: MN Press
Šef struke crno-belih izneo primedbe na uslove posle meča sa Pazarcima.

Partizan je savladao Novi Pazar u 21. kolu i nastavio seriju od devet uzastopnih pobeda.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,23, PSŽ 1,30, Mančester Siti 1,43!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,23, PSŽ 1,30, Mančester Siti 1,43!

OBEĆANO - ISPUNJENO: FSS finansijski pomogao Vojvodini!

OBEĆANO - ISPUNJENO: FSS finansijski pomogao Vojvodini!

NATHO SREĆAN, ALI VREME I TEREN MU NISU PO BILI PO VOLJI: Pokazali smo koliko smo bolji

NATHO SREĆAN, ALI VREME I TEREN MU NISU PO BILI PO VOLJI: Pokazali smo koliko smo bolji

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je posle meča bio vidno revoltiran stanjem u kome se teren nalazio. Šef struke Partizana naglasio je da se igralo po izuzetno lošem terenu, na kome su morali grejači da budu uključeni pre početka utakmice.

Tim povodom oglasio se i direktor stadiona kluba iz Humske Aleksandar Stepanović, objašnjavajući zašto je teren bio toliko tvrd za igru.

– Evo sada se vraćam sa terena i nisam mogao da primetim da je teren bio zaleđen. Da budem iskren, to sam uradio i sinoć posle utakmice. Mi smo 24 sata pre početka utakmice aktivirali grejače i oni su radili tri sata pre početka meča. Malo sam iznenađen izjavom trenera Aleksandra Stanojevića - rekao je Stepanović za "24 sedam", a potom nastavio:

- Hajde da vidimo gde je on to primetio da je teren zaleđen. Možda postoje neki džepovi gde je bio problem, ali mi to nismo videli. Moramo da budemo svesni da je pre 48 sati padala kiša i da je temperatura naglo pala na minus osam, kao i da se nije bila ispod minus pet. I pored toga mi smo sve uradili da bi teren bio spreman za meč - istakao je Aleksandar Stepanović.

Direktor Partizanovog stadiona je naglasio da su se videli tragovi kopački na terenu.

- To nam govori da teren nije bio zaleđen. Nije bilo klizanja ili nekih startova koji su bili uzrokovani lošim stanjem terena. Nema dileme da ćemo razgovarati na ovu temu sa trenerom, kako bi nam on ukazao gde je bilo zaleđeno. Međutim, jedan od problema može da bude gašenje grejača tri sata pre meča, na -8 to može da bude problem.

Usledilo je potom objašnjenje:

– Oni su na dubini većoj od 23 centimetara, jer ne smeju da budu bliži, kako ne bi izgoreo koren trave. Moraju da se isključe tri sata pre početka utakmice, jer ne mogu da rade istovremeno kada i reflektori. Naša trafostanica ne može da izdrži takav napor. Sada smo u fazi i da taj problem rešimo. Činjenica da do pre nekoliko dana nismo imali priliku da ih isprobamo, jer su nam to nisu omogućili vremenski uslovi.

- Trava mora da bude u "plus jedan" i onda ti nisu potrebni grejači, koji su podeljeni u četiri sektora. Tako se greje teren. Mi smo kupili njih pre godinu i po dana i činjenica je da ih do sada nismo aktivirali. Inače, to su grejači iz Rusije. Stadion Rubina koristi iste kao i mi - kaže Stepanović.

 

 

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
-1 Beograd