fbpx
Skip to main content
FOTO: FK Crvena zvezda

OSMI TRENING U TURSKOJ: Ni snažan vetar ne predstavlja prepreku za crveno-bele

FOTO: FK Crvena zvezda
Bile su to klasične vežbe snage sa modernim spravama, kao što je to bio slučaj i ranije, a najviše posla je imao Federiko Panonćini.

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog jutra otpočeli trening u dve grupe, a on je bio koncipiran tako da je većim delom bio baziran na rad u teretani.

VAŽNA VEST – Sreda je poseban dan za fudbal, a evo i zašto!

VAŽNA VEST – Sreda je poseban dan za fudbal, a evo i zašto!

BOAĆI IMA NOVI KLUB: Nećete verovati gde ljubimac "delija" nastavlja karijeru

BOAĆI IMA NOVI KLUB: Nećete verovati gde ljubimac "delija" nastavlja karijeru

UBODEN NOŽEM U SRCE: Svirepo ubistvo ruskog fudbalera posle noćnog izlaska

UBODEN NOŽEM U SRCE: Svirepo ubistvo ruskog fudbalera posle noćnog izlaska

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks je 3,05, a kvota na 3+ je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester

Izuzetno snažan vetar još od noćas tutnji Antalijom, što je možda čak i omelo crveno-bele da se dobro naspavaju i pripreme za današnji dan, ali nije se to primetilo, jer su izrazi njihovih lica jasno ukazivali na to da su spremni za rad i nova dokazivanja. Put SC Kalista, krenuli su podeljeni u dve grupe, gde se prvi deo igrača zaputio u dobro poznatu teretanu, a ovog puta je čitav stručni štab budno motrio na sve ono što su radili fudbalerii našeg tima. Bile su to klasične vežbe snage sa modernim spravama, kao što je to bio slučaj i ranije, a najviše posla je imao Federiko Panonćini, kao i njegovi asistenti kojima nije bilo teško da pomno prate, kontrolišu i detaljno objasne svaku vežbu igračima, pa čak i pojedinačno. Radilo se i sa tegovima, potom je usledilo trčanje sa opterećenjm...

Na Panonćinijev znak, izabranici Dejana Stankovića su otišli u svlačionicu i promenili obuću, odnosno obuli kopačke, a to je značio izlazak na teren. S obzirom na jak vetar, nije bilo moguće u potpunosti raditi sa loptom, tako da su naši fudbaleri za kraj treninga imali zadatak da istrčavaju deonice. Uprkos vetru, pokazali su zavidnu želju, a isti rad ispratila je i druga grupa, čime je završen jutarnji trening koji nije bio dug, ali je bio veoma naporan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
7 Beograd