Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Veselinović

POSLE DOMINACIJE U JERMENIJI: Veselinović OTKRIO kome posvećuje PETARDU

Foto: MN Press
Čukarički ubedljiv u Jerevanu.

Čukarički je "duplom pobedom" obezbedio prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a naročito ubedljivi Brđani su bili na gostovanju u Jerevanu (5:0). Trener Čukaričkog, Aleksandar Veselinović, istakao je ozbiljnost svoje ekipe, koja uprkos prolazu nije želela da primi gol. Takođe, dodao je da tim pobedu posvećuje mladom Dimitriju Kamenoviću, momku koji je do juče bio omladinac, a danas igra Evropu.

SVE JE STALO: Oglasio se Mihin doktor i otkrio nove DETALJE njegove OPAKE BOLESTI

SVE JE STALO: Oglasio se Mihin doktor i otkrio nove DETALJE njegove OPAKE BOLESTI

SRCEPARAJUĆE: Sestra Ognjena Kuzmića uputila bratu EMOTIVNU poruku od koje kreću SUZE

SRCEPARAJUĆE: Sestra Ognjena Kuzmića uputila bratu EMOTIVNU poruku od koje kreću SUZE

PUCALO JE: Trinkijeri u klinču sa Grkom! (FOTO)

PUCALO JE: Trinkijeri u klinču sa Grkom! (FOTO)

- Imali smo u startnoj postavi četiri igrača ispod 22 godine. Na klupi od sedam igrača šestoricu mlađih od 21 godine. Neke turbulencije sasvim su normalne za ovako mladu ekipu i to se videlo u Beogradu kad nas je ponela atmosfera. Nisam tada hteo da vam otkrijem o čemu se radi, ali jesmo ostavljali mnogo prostora u osiguranju iza lopte. I danas ste videli koliko smo agilni mi sa klupe bili baš sa željom da ne dozvolimo da primimo gol. Ne zbog gola kao gola, nego da budemo ozbiljna ekipa - rekao je Veselinović.

Ne samo zbog toga što nisu primili gol. Mnogo je povoda ekipa dala šefu da bude zadovoljan. Jedan neuobičajen je posle meča apostrofirao Veselinović.

- Moram to da istaknem, da se ekipa već na poluvremenu saglasila da pobedu posvećujemo Dimitriju Kamenoviću, koji je do juče bio omladinac, 2000. godište, danas slavi rođendan i debituje na međunarodnoj sceni. To me veoma raduje, što osećaju tu neku solidarnost - hvali trener.

Za kraj utisak...

- Lepo je kad se pobedi, ali mi moramo da se ponašamo kao ozbiljna ekipa i da već večeras u putu razmišljamo o sledećoj utakmici. U ovom dvomeču smo bili bolji, važno mi je bilo da budemo ekipa koja igra do poslednjeg trenutka. Znate već, uporno ponavljam, da ne treba da se zanosimo rezultatom, on dolazi kao posledica igre koju treba da igrate zanemarujući rezultat. Mi samo treba da uradimo sve što je do nas, a normalno je da kad radite pošteno dobijete nagradu. I to je bilo ovo večeras – nagrada za pošten rad - zaključio je Veselinović.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga reprezentativca, Nemanje Matića

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd