Utorak 19. mar 2024.
Luis Suarez

SAGA JE ZAVRŠENA: Suarez ima novi klub - BRUTALNA osveta Barseloni!

Foto: Profimedia
Urugvajac odlučio.

Saga o Luisu Suarezu je završena! Sada već bivši napadač Barselone napustiće Nou Kamp posle niza uspešnih godina i karijeru nastaviti u velikom rivalu Atletiku iz Madrida!

Nije Denver imao sreće u drugoj utakmici finala Zapada, izgubio je trojkom u poslednjim trenucima, i sada mora da juri prednost Lejkersa od 2:0. Kvota na pobedu Jokićevog tima večeras (03.00) je 3,35, dok novi trijumf Lejkersa nosi kvotu 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Lejkers.

Ostalo je samo da se potpisom ozvaniči saradnja Jorgandžija i Urugvajca, ali dobro obavešteni mediji u španiji tvrde da je sve dogovoreno između dve strane, kao i da se čeka paraf ubojitog strelca. 

Denver uzvraća udarac - Podrži Jokića i društvo uz 1.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA

Denver uzvraća udarac - Podrži Jokića i društvo uz 1.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA

KAKAV CAR! Suarez MUVAO na ispitu, znao odgovore i pre nego što je dobio pitanja

KAKAV CAR! Suarez MUVAO na ispitu, znao odgovore i pre nego što je dobio pitanja

PANIKA U MADRIDU: Zvezda kluba POZITIVNA na koronu!

PANIKA U MADRIDU: Zvezda kluba POZITIVNA na koronu!

Podsetimo, sada već bivši golgeter Barse je postigao dogovor sa Madriđanima, čim mu je propao transfer u Juventus. Čelnici Katalonaca su prvobitno pristali na raskid ugovora, uz novčanu naknadu, ali je onda predsednik Bartomeu povukao dogovor, jer nije hteo da pusti Urugvajca bez obeštećenja u redove velikog rivala.

Sam fudbaler je zatim zapretio da će sa advokatima održati konferenciju za medije, izvan Barseloninih prostorija, kao i da će izneti najsitnije detalje potkrepljene argumentima, jer je prethodno imao pripremljen pismeni raskid saradnje sa bivšim šampionom La lige.

Zbog toga je Bartomeu sazvao hitan sastanak sa Suarezom i njegovim advokatima, na kome su donete sledeće odluke: Luis Suarez prelazi u Atletiko iz Madrida, ali uz značajan preokret u odnosu na sve dosadašnje informacije - Jorgandžije će morati da plate određeno obeštećenje, tačnije, Urugvajac neće dobiti deo zarada od Barse i raskid ugovora, već će Atletiko platiti minimalno obeštećenje!

Ovajva odluka je samo jedna u nizu blamaža uprave na čelu sa Bartomeuom, pošto su prethodno pustili Ivana Rakitića nazad u Sevilju za 1.500.000 evra, a zatim Artura Vidala u Inter za "tričavih" milion evropskih novčanica.

Da rezimiramo: Suarez ide u Atletiko, dobio je ugovor na dve godine i platu od 8.000.000 evra. Ispoštovao je dogovor sa trenerom Dijegom Simeoneom, dok je Bartomeu isterao svoje i neće morati da plati naknadu za raskid ugovora sa Urugvajcem, već će Barseloni pripasti neka milionska svota.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd