Utorak 19. mar 2024.
Siniša Mihajlović

SINIŠA DRŽI REČ: Miha NAJAVIO da će biti trener Zvezde

Foto: MN Press
Ne može da odbije svoj bivši klub.

Siniša Mihajlović rekao je da bi jednog dana voleo da bude trener Crvene zvezde. U velikom intervjuu za jutjub kanal Crvene zvezde govorio je o Dejanu Stankoviću, ali i o budućnosti.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Inter 1,43, RB Lajpcig 2,00, Fulam 1,40, Bešiktaš 1,95!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Inter 1,43, RB Lajpcig 2,00, Fulam 1,40, Bešiktaš 1,95!

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI, NIJE SAMO PAVKOV: Na Partizan bez važnog igrača (FOTO)

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI, NIJE SAMO PAVKOV: Na Partizan bez važnog igrača (FOTO)

MAGIKA SU PITALI O PENALU NA DERBIJU: Neka ga da i Borjan samo da slavimo u Humskoj

MAGIKA SU PITALI O PENALU NA DERBIJU: Neka ga da i Borjan samo da slavimo u Humskoj

PRIČA O PEHARU IZ BARIJA: Nosili smo ga svuda, skoro da smo ga POLUPALI

PRIČA O PEHARU IZ BARIJA: Nosili smo ga svuda, skoro da smo ga POLUPALI

Razgovarao je sa Dejanom Stankovićem kada je mladi stručnjak dobio ponudu Crvene zvezde.

- Zvezda ne može da se odbije, ne može ništa bolje od toga da bude. Radio je kao pomoćni trener, ja sam ga isto zvao da bude godinu dana kod mene, da vidi šta i kako se radi, samo što u tom momentu nije imao jasne ideje, da li hoće da bude u fudbalu, u UEFA, ovamo, onamo... Kad je došla ta ponuda, rekao sam mu da treba da odeš. Zvezdu ne možeš da odbiješ, nemaš šta da izgubiš. Ti si navijač Zvezde, imaš s tim veću obavezu. Zvezda je napravila dobre rezultate sa Milojevićem, rekao sam mu 'osvojićeš prvenstvo, vidi u Evropi -  kaže Mihajlović.

Stankoviću zamera što je nervozan.

- Malo je nervozan na klupi, ali dobro, to će doći s vremenom. Ne savetujem ga, pričamo o fudbalu, o svemu. Neki put me pita za savet, nekad kad ja nešto vidim kažem mu. Kao što sam i ja pitao Manćinija, tako i on. Kada vidim nešto, onda mu kažem, da ne bi napravio grešku. Ali vidim da dobro ide i drago mi je.

Želja mu je da jednog dana vodi Crvenu zvezdu.

- Kad treniraš u Bolonji, ti ostaneš, ide dobro, loše, ali nađemo neki drugi klub. Ja sam imao taj osećaj kada sam vodio reprezentaciju Srbije. To je tvoja zemlja, ti to voliš, hteo bi da napraviš sve, da dovedeš u red, samo što u Srbiji ima malo tih koji hoće da menjaju, a mnogo tih kojima ide dobro tako kako je i neće u to da ulazi. U Zvezdi je to manje-više kao u Srbiji, a moja želja je jednog dana da budem trener Zvezde.

Sebe u Zvezdi vidi za 10 godina.

- Na svoju sreću ispunio sam skoro sve želje, a sigurno da mi je ta želja, da budem trener i da osvojim nešto. Onda ćemo videti. Neka bude Deki još 10 godina i onda ću da dođem ja.

Šampion Španije Atletiko još nema poraz u novoj sezoni, a danas (16.15) mu u goste dolazi Bilbao, koji takođe nije nijednom izgubio u prva četiri kola. Kvota na keca je 1,70, na iks 3,60, a na kombinazziju 1&0-2 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Bilbao.

Gde vidi Zvezdu za 10 godina?

 -Gde bih voleo da Zvezda bude za deset godina? Ja sam optimista, voleo bih da bude što bolja, da deset godina bude u Evropi, da deset puta osvoji prvenstvo! A onda, kad ja dođem, da osvoji i prvenstvo i nešto u Evropi. Gde bih voleo da Zvezda bude za deset godina? Ja sam optimista, voleo bih da bude što bolja, da deset godina bude u Evropi, da deset puta osvoji prvenstvo! A onda, kad ja dođem, da osvoji i prvenstvo i nešto u Evropi", zaključio je Mihajlović.

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd