Skip to main content
lopta

TRAGEDIJA: POGINULA dvojica srpskih sudija

Foto: MN Press
Teška saobraćajna nesreča dogodila se u Kamenovu.

Putujući na relaciji Petrovac-Požarevac, u selu Kamenovu, dvojica mladih fudbalskih sudija, izubila su život u saobraćajnoj nesreći.

Republički arbitar Ivan Stanisavljević (25) i Mihajlo Jović (25), delilac pravde na Okružnoj ligi, podlegli su povredama, dok je teško povređen Stefan Jović (25), a lakše Ivan Ivanović (25), obojica su takođe republičke sudije.

Nesreća momaka rodom iz Petrovca na Mlavi, desila se u ranim jutarnjim satima, a auto je toliko bio uništen da su vatrogasci najpre morali da iseku lim, pa tek onda izvuku žrtve. Do kobnog trenutka je došlo na izlasku iz sela, kada je auto marke „pežo“ sleteo s puta i udario u drvo, kada su Stanisavljević i Mihajlo Jović na mestu ostali mrtvi.

Ulazeći u krivinu, Mihajlo je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i, nakon što je srušio nekoliko stubova dvorišne ograde, udario u drvo i oborio ga. Ivan Ivanović je pri sletanju s puta ispao iz auta, prošao je sa lakšim povredama glave i ruke. Čim je ispao iz auta, on je zatražio pomoć u obližnjoj kući, odakle su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Auto je bio toliko uništen, da su vatrogasci morali najpre da iseku lim, a onda da izvuku tela poginulih.

Nesreći je prethodila proslava u organizaciji preminulog Mihajla Jovića, na kojoj je obeležavao dobijanje posla na kruzeru u Crnog Gori. U mestu Rašanac, održano je slavlje, da bi zatim u udesu poginuli Mihajlo Jović i Ivan Stanisavljević, koji se u trenutku pogibije nalazio iza njega.

Stefan Jović, koji je prošao sa teškim povredama, hitno je prevežen u bolnicu, u Požarevcu, ali je van životne opasnosti. Ivan Ivanović je hospitaliziran u Petrovcu na Mlavi.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Grmljavina
23 Beograd