Utorak 19. mar 2024.
Mančester junajted

VEČE IZVRSNOG FUDBALA: Uzbudljivi dueli Lige šampiona i BONUS IZNENAĐENJE

Foto: Reuters
Mnogo je razloga da večeras ispratite pretposlednje kolo Lige šampiona, jer fudbalski spektakl je zagarantovan

Ozbiljno se zahuktalo u Ligi šampiona ove sezone! Predstoji nam drugo veče, uzbudljivog, pretposlednjeg kola grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja u kome je apsolutno sve moguće.

Kako bi užitak uz vrhunski fudbal bio kompletan – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje!

Bez uslova, keš će se odmah naći na vašem računu čim se registrujete na sajtu meridianbet.rs.

Uz napomenu da vas OVDE čeka i fantastičan bonus na broj odigranih parova do neverovatnih 1200% - ovo veče definitivno je šampionsko!

Pred nama je dosta zanimljivih utakmica, ali duel koji najviše privlači pažnju svakako je meč Mančester Junajted - Pari Sen Žermen.

Dva kluba praktično će se boriti za prvu poziciju u svojoj "grupi smrti". Ukoliko ne bude većih iznenađenja, obe ekipe bi trebalo da se plasiraju u narednu nokaut fazu takmičenja. Ali, da ne trčimo pred rudu…

Zanimljivo će biti u Španiji, gde će “kraljica Lige Evrope”, Sevilja ugostiti ekipu iz Londona – Čelsi, a pažnja će biti usmerena i na Nemačku jer će snage odmeriti Dortmund i Lacio.

Dakle, mnogo je razloga da večeras ispratite pretposlednje kolo Lige šampiona, jer fudbalski spektakl je zagarantovan.

Hoće li Englezi ponoviti uspeh iz prvog meča ili će se Parižani "osvetiti" za poraz?

Kao što smo istakli, meč Mančester Junajted - Pari Sen Žermen može biti i odlučujući za prvo mesto u grupi H. To će se sigurno odraziti na dalji tok tamičenja po oba kluba. Međutim, još je rano davati bilo kakve prognoze.

Da podsetimo, u prvom meču su slavili "Crveni đavoli" na "Parku prinčeva" rezultatom 2:1. Sve smo mogli da vidimo na ovoj utakmici - jedan penal koji je izveden dva puta, fantastične odbrane, autogol...

Mančester Junajted i Pari Sen Žermen su se do sada ukupno sastali četiri puta - tri puta u Ligi šampiona i jedanput u Međunarodnom kupu šampiona. Dva puta su Englezi slavili, a dva puta Parižani. 

Kuriozitet je što je gostujuća ekipa uvek slavila na svakom od ova četiri meča postigavši minimum po dva gola.

Da li će se tradicija nastaviti i večeras, ostaje nam da vidimo, a do tada - kompletnu ponudu za klađenje na mečeve Lige šampiona možete pogledati OVDE.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd