fbpx
Skip to main content
Crveno-bela krv

Zvezdaši prikupili 1.178 jedinica krvi

Foto: FK Crvena zvezda
Akciju podržao prvotimac crveno-belih Aleksandar Dragović.

Navijači Crvene zvezde prikupili se 1.178 jedinica krvi u 23. akciji "Crveno-bela krv", koja se tradicionalno održava u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije.

U odnosu na prethodne akcije ovaj put učestvovali su i navijači crveno-belih iz Republike Srpske i sakupili 411 jedinica krvi.

Osim na stadionu Crvene zvezde, gde je skupljeno 257 jedinica krvi, akcija je uspešno organizovana širom Srbije i Republike Srpske - Niš (110), Teslić (105), Zrenjanin (95), Užice (87), Vranje (77), Banjaluka (76), Kosovska Mitrovica (61), Trebinje (41), Petrovac na Mlavi (39), Bijeljina (35), Višegrad (33), Brčko (30), Prijedor (25), Nevesinje (23), Bor (17), Zvornik (16), Gradiška (14), Foča (13), Doboj (13) i Sarajevo (11).

Aleksandar Dragović je podržao ovu akciju svojim prisustvom u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”.

- Ovo je zaista plemenit gest svih zvezdaša koji su još jednom pokazali humanost i spremnost da pomognu svima onima kojima je to neophodno. Lično, uvek podržavam ovakve akcije koje doprinose tome da se nečiji životi spasu. Srdačno su me dočekali svi navijači, ljubav između nas je velika. Pozvao bih sve one koji nisu ovoga puta, da sledeći put budu deo akcije "Crveno-bela" krv - rekao je Dragović. 

Sve najnovije vesti o FK Crvena zvezda pročitajte na OVOM linku.

Ko je najbolji fudbaler Crvene zvezde u ovoj sezoni?

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd