Utorak 19. mar 2024.
Stefan Stojačić

JEDNOSTAVNO NAJJAČI: Basketaši Srbije pobedili Ameriku i osvojili turnir u Francuskoj

Foto: MN Press
Ubedljivo.

Muška reprezentacija Srbije u basketu pobednik je međunarodnog turnira održanog u francuskom gradu Voaronu, pošto je u finalnom meču pobedila reprezentaciju Sjedninjenih Američkih Država 21:9.

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Siti 1,50, Lester 2,10, Atalanta 2,55

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Siti 1,50, Lester 2,10, Atalanta 2,55

BIVŠA NBA ZVEZDA IZAZVALA TEODOSIĆA: Želim sa Milošem 1 na 1

BIVŠA NBA ZVEZDA IZAZVALA TEODOSIĆA: Želim sa Milošem 1 na 1

PONOVO NA TERENU: Zna se ko sudi četvrti meč finala - jedno ime dobro poznato Zvezdi!

PONOVO NA TERENU: Zna se ko sudi četvrti meč finala - jedno ime dobro poznato Zvezdi!

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

Poslednjeg dana takmičenja, u najbitnijem meču na turniru, reprezentacija Srbije pružila je i najkvalitetniju igru do sada.

Izuzetno kvalitena reprezentacija SAD u sastavu: Medoks, Hamel (obojica članovi ekipe Prinston), King i Džons (obojica iz ekipe Njujork Harlem), nije uspela da pruži otpor našoj reprezentaciji u izuzetnoj partiji koju su pružili naši igrači.

Od prvog minuta utakmice Srbija je “diktirala” tempo i uvećavala rezultatsku razliku, da bi na samoj sredini meča (na 5 minuta do kraja) rezultat glasio 18:3.

Na dva minuta pre kraja regularnih 10 minuta trajanja meča Srbija je postigla svoj poslednji poen za konačnih 21:9.

Najraspoloženiji i najefikasniji u ekipi Srbije bio je Stefan Stojačić, koji je postigao osam poena, a pratili su ga Dejan Majstorović sa sedam, Aleksandar Ratkov sa pet koševa i Marko Savić sa jednim postignutim poenom.

Stojačić proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača finalnog meča, a Majstorović je uvršten u najbolji tim turnira uz Amerikance Džonsa i Hamela.

Reprezentacija Srbije je učešćem na pomenutom turniru završila prvu fazu priprema za Olimpijske igre, a naredne akcije ih očekuju početkom juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd