fbpx
Skip to main content
Vlade Jovanović

JOVANOVIĆ: FMP ima napadački kvalitet

Foto: MN Press
Mega dočekuje Pantere od 12 časova.

Košarkaši Mega Basketa sutra u 12 časova dočekuju ekipu FMP-a u petokom kolu ABA lige. Mega ima po dve pobede i poraza i na devetoj je pozicijia na tabeli, dok je tim iz Železnika na petoj poziciji sa tri pobede i jednim porazom.

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 2.10, Liverpul 2.40, Kristal Palas 2.00

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 2.10, Liverpul 2.40, Kristal Palas 2.00

OMAŽ DUŠANU IVKOVIĆU: Značajan DOGAĐAJ u Beogradu nosiće ime po slavnom treneru

OMAŽ DUŠANU IVKOVIĆU: Značajan DOGAĐAJ u Beogradu nosiće ime po slavnom treneru

MORNAR DOČEKUJE ZVEZDU: Pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način

MORNAR DOČEKUJE ZVEZDU: Pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način

Trener Mega Basketa Vladimir Jovanović ističe da Panteri imaju veliki napadački kapacitet, iako je tim dosta promenjen u odnosu na prethodnu sezonu.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

 - Radi se o dosta promenjenom timu u odnosu na prethodnu sezonu, a igrači koji su ostali su dobili nove, veće uloge. Imaju dosta iskusnih igrača, domaćih i internacionalaca uz koje nekoliko mladih igrača stasavaju. U dosadašnjem delu prvenstva je FMP igrao jako dobro gde iz četiri kola imaju tri pobede. Glavnu snagu crpe iz odbrane, u toj odbrani pokušavaju da uspostave kriterijum sa dosta kontakata i ako im to uspe, umeju da budu veoma nezgodan protivnik. Pored toga, odlični su u nekim radnim zadacima, poput skoka pod oba koša i u trčanju - rekao je Jovanović. - Normalno je da imaju napadački kvalitet, pre svega preko internacionalaca. Džons pravi najveći broj kreacija za sebe i za druge, tu su i odlični šuteri Radonjić i Nevils, kao i Nerandžić koji je glavni igrač u uspostavljanju te odbrambene čvrstine, i Tasić koji može da igra i na četiri i pet, što im daje širinu i oplemenjuje njihov napad. Trener Nenad Stefanović radi stvarno odličan posao, mislim da je opravdao očekivanja kluba i za kratko vreme uspeo da ukomponuje tim i za sada izgledaju kao jako dobra celina. Mi ćemo morati, pre svega, da im pariramo na tim radnim zadacima. Što se tiče skoka i trčanja, obzirom da smo u prethodnom kolu imali problem sa skokom u napadu, to u svakom slučaju moramo da popravimo, ali i da odgovorimo istom merom u kontaktu, što će biti osnovna stvar na ovoj utakmici.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd