fbpx
Skip to main content
osotja

OSTOJA PROGOVORIO O ODŽU: Od njegove smrti prave rijaliti, nama je savest mirna!

Foto: MN Press
Tragedija od koje se košarkaški svet još uvek nije oporavio.

Nova košarkaška sezona nije ni na pomolu, a tenzije između "večitih rivala" na nivou su kao da je finale plej-ofa. Poslednji povod za svađu bila je iznenadna smrt nigerijskog košarkaša Majkla Odža, koja je pokrenula lavinu s Malog Kalemegdana

Među prozvanima posredno se našao i Partizan, čiji predsednik Ostoja Mijailović isprva nije želeo previše da se izjašnjava, ali je u intervjuu za "Informer" rešio da kaže svoju priču.

Šta sve možeš u Srbiji za 1 euro?

Šta sve možeš u Srbiji za 1 euro?

MIROTIĆ PA SVI OSTALI: Objavljena lista najplaćenijih košarkaša u Evropi, tu je i jedan reprezentativac Srbije!

MIROTIĆ PA SVI OSTALI: Objavljena lista najplaćenijih košarkaša u Evropi, tu je i jedan reprezentativac Srbije!

STIŽE NBA CENTAR: Novo pojačanje dolazi iz Hrvatske! (VIDEO)

STIŽE NBA CENTAR: Novo pojačanje dolazi iz Hrvatske! (VIDEO)

Indirektno ste optuženi za smrt Majkla Odža. U međuvremenu ste rekli da želite da prođe vreme kako bi porodica ožalila košarkaša. Možete li sada da odgovorite na tu temu?

- Neke pojave u našem sportu po starom običaju od loše situacije prave goru. Ja se na taj način, nečijom tragedijom baviti neću. Izgubljen je mlad život, sportista... Svakako će istraga pokazati detalje, pogrešno je od toga praviti rijaliti. Imamo i mi razna saznanja... ko je kome šta nudio i ko je koga kako pritiskao. Ali situacija nalaže da zadržimo dostojanstvo. Barem mi koji ga imamo - rekao je Mijailović.

Pominje se famozni trening u sali Partizana.

- Ta sala se samo nalazi na stadionu u Humskoj, ali to nije sala Košarkaškog kluba. Mi imamo ugovor sa Arenom u kojoj igramo i treniramo, a sada smo u Hali sportova. Novica Čičić koji je bio sa Odžom na tom treningu je skaut Partizana, ali u ovom konkretnom slučaju nije radio za klub jer ne radi samo s nama. Niko iz Partizana nema ništa s tim - dodao je prvi čovek crno-belih.

Kako ste se osećali kad ste uvučeni u ovu priču.

- Normalno jer nam je savest mirna. To je skandal u koji smo uvučeni mimo naše volje. I mi imamo saznanja da je pre šest meseci bilo ucena od strane najglasnijih pojedinaca prema Odžu, pa se ne bavimo time - zaključio je Ostoja Mijailović.

 

 

 

SD košarka

SD fudbal

SD euro2020

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
33 Beograd