Utorak 19. mar 2024.
KK Crvena zvezda

ZVEZDA OBJAVILA NA SAJTU: Pao potpis, stiglo pojačanje na Kališ (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Višegodišnji ugovor.

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas višegodišnji, stipendijski ugovor sa Andrijom Vukovićem (15).

Kako se navodi u saopštenju kluba, Vuković je imao ponude iz Španije, Grčke i Italije, ali je ipak odlučio da svoj razvojni put nastavi u Crvenoj zvezdi.

I BOLJE ŠTO NE DOLAZI: Amerikanac objasnio zašto je odbio ponudu Zvezde, navijači u čudu (FOTO)

I BOLJE ŠTO NE DOLAZI: Amerikanac objasnio zašto je odbio ponudu Zvezde, navijači u čudu (FOTO)

POKIDAO: Beron odigrao NAJBOLJU partiju od odlaska iz Zvezde! OVO mu se dugo nije DESILO!

POKIDAO: Beron odigrao NAJBOLJU partiju od odlaska iz Zvezde! OVO mu se dugo nije DESILO!

RUSI NAŠLI ZAMENU ZA JOVIĆA: U Himki stiže iskusni Amerikanac (FOTO)

RUSI NAŠLI ZAMENU ZA JOVIĆA: U Himki stiže iskusni Amerikanac (FOTO)

– Angažovanjem Andrije Vukovića, KK Crvena zvezda mts je ostvario veliku pobedu nakon jednogodišnje administrativne borbe u kojoj su i  porodica Vuković, i Andrija izrazili veliku želju da supertalentovani košarkaš igra za Crvenu zvezdu – stoji na sajtu kluba.

Vuković je sa Crvenom zvezdom potpisao višegodišnji stipendijski ugovor i predstavljaće ogromno pojačanje za kadetski i juniorski tim KK Crvena zvezda mts, koji je angažmanom Vukovića potpisao i jedanaesti ugovor sa mladim košarkašima ovog leta (Vudragović, Gagić, Gačić, Mišić, Marjanac, Topić, Spasojević, Radovanović, Vučetić, Bogdanović).

Hoće li Denver i Nikola Jokić poravnati na 2:2 u finalu Zapada NBA lige? Večeras (03.00) ih očekuje četvrti meč u seriji s Lejkersima, a kvota na Nagetse je 2,95. S druge strane, pobeda Lebrona Džejmsa i saigrača nosi kvotu 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - LA Lejkers.

– Želim da se zahvalim mojoj Zvezdi što je imala strpljenja za mene u proteklom periodu a nakon što su se pojavile administrativne prepreke za moj prelazak, omogućila mi nastavak školovanja i košarkaški razvoj od maja prošle godine. Sada kada sam registrovan kao igrač Crvene zvezde, mogu reći da su počele da se ostvaruju moje dečačke želje. Jedva čekam da počnem da na parketu branim boje mog voljenog kluba u kom želim da se ostvarim kao igrač i vratim dobrim igrama za sav trud i brigu koju je rukovodstvo kluba pokazalo prema meni – rekao je Vuković.

Andrija Vuković je rođen 18.01.2005. godine, visok je 205 centimetara i može da igra na pozicijama krilnog centra i centra. Prošao je mlađe selekcije KK Budućnost sa kojom je osvojio dve titule, a o njegovom velikom talentu svedoči i podatak da je kao znatno mlađi igrač prethodno nastupao u starijim selekcijama KK “Junior” sa kojim je takođe osvojio takođe dve titule.

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd