fbpx
Skip to main content
Andrea Arsović

MEDALJA JE BILA PREDALEKO: Andrea Arsović osma u finalu

Foto: Reuters
Podlegla pritisku.

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović zauzela je osmo mesto u dispciplini MK puška trostav sa pogođenih 402, 4 krugova. Naša strelkinja u svom prvom finalu nije uspela da se domogne jedne od medalje, očigledno je podlegla pritisku jer je pucala daleko lošije nego u kvalfikacijama u kojima je imala peti rezultat.

Zlatnu medalju osvojila je Švajcarkinja Nina Kristen sa novim olimpijskim rekorrdom (463,9) ispred Ruskinja Julija Žukove (461,9 ) i Julije Karimove (450,3).


TIJANA KAKVU NISMO ZNALI Poznata po prirodnoj lepoti, ovako šampionka izgleda SA ŠMINKOM! A tek u kupaćem - ZALUDELA MUŠKARCE (FOTO)

NIJE MOGLA: Simon Bajls odustala u još dve discipline (FOTO)

NIJE MOGLA: Simon Bajls odustala u još dve discipline (FOTO)

NIŠTA OD FINALA: Tomašević slaba u disku

NIŠTA OD FINALA: Tomašević slaba u disku

Posle klečećeg stava naša Andrea bila je na sedmoj poziciji sa pogođenih 152,6 krugova, dok su na vodeće tri pozicije bile Julija Žukova iz Rusije (154,5), Nemica Džolin Ber (154) i Amerikanka Sagen Madalena (153,5).

Ništa se značajnije nije promenilo ni posle ležećeg stava, Ruskinja Žukova je još više učvrstila svoje vođstvo sa 311,6 pogođenih krugova, dok je Andrea Arsović pala na osmo mesto (303,7). Na drugo mesto probila se Norvežanka Džanet Destad (310.7), a na treće Ruskinja Julija Karimova (309, 6).

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

U poslednjem, stojećem stavu, Andrea je najlošije pucala i nije uspela da popravi rezultat, tako da je prva eliminisana iz borbe za medalje. U raspucavanju za odličja, došlo je do velikog preokreta. Švajcarkinja Nina Kristen pretekla je Ruskinje Juliju Žukovu i Juliju Karimovu.

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd