fbpx
Skip to main content
Damir Mikec

MIKEC O ČINJENICI DA MOŽDA DOBIJE ZLATNU MEDALJU: Ovaj slučaj ne može da ZASTARI

Foto: Reuters
Zanimljivo.

Srpski strelac Damir Mikec je osvojio srebro u disciplini 50 metara vazdušni pištolj na Olimpijskim igrama, a to srebro bi moglo da postane zlato!

Organizacija "Ujedinjeni za Navida" pokrenula je inicijativu da MOK oduzme zlato Irancu Džavadu Forugiju jer je navodno terorista. Sada je sve to prokomentario i Damir Mikec.

NEMA PREDAJE PROTIV AMERIKE: Mi smo tim koji se uvek bori do kraja

NEMA PREDAJE PROTIV AMERIKE: Mi smo tim koji se uvek bori do kraja

DEVOJČICA ZADIVILA CEO SVET: Kineskinja (14) izvela dva perfektna skoka, PLJUŠTALE desetke (VIDEO)

DEVOJČICA ZADIVILA CEO SVET: Kineskinja (14) izvela dva perfektna skoka, PLJUŠTALE desetke (VIDEO)

IZBLAMIRALI SE ZA SVE PARE: Amerikanci ostali bez finala u štafeti 4X100 metara

IZBLAMIRALI SE ZA SVE PARE: Amerikanci ostali bez finala u štafeti 4X100 metara

- Pratim naravno, ali znam koliko i vi. Jedino što pratim zajedno sa strelcima i vidim da i oni negoduju. Jedan veliki olimpijski šampion je na svom nalogu na društvenim mrežama upitao kako je uopšte terorista mogao da se nađe na Olimpijskim igrama - rekao je Mikec gostujući na RTS-u.

Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

Damir je aglasio je da bi više voleo da je zlato osvojio na strelištu, te da je pitanje koliko bi bilo fer da se sada Forugiju oduzme medalja.

- Opet, neki moj stav je da je on zauzeo poslednje mesto o tome se ne bi ni diskutovalo. Da li bi bilo fer da mu se sad oduzme medalja, ni to nisam siguran. Meni bi bilo draže da sam tu najsjajniju medalju osvojio na streljačkoj liniji - istakao je srpski stelac.

Dodao je i da ovaj slučaj ne može da zastari, te da ukoliko se u bilo kom trenutku ispostavi da je Forugi član terorističke organizacije Srbija bi mogla do zlata.

- Opet ako je to protiv te olimpijske povelje i protiv pravila sporta, mi znamo da je međunarodni olimpijski komitet ima tih 11 povelja, nama je najpoznatija povreda doping pravila, ali ima i ostalih deset. Sad ne znam da li traže dokaze, ali znam da taj slučaj ne može da zastari - zaključio je Mikec.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd