Utorak 19. mar 2024.
vaterpolo reprezentacija Srbije

HRVAT ODUŠEVLJEN: Zvao me je Savić, igraću za Srbiju

Foto: MN Press
Nagrada za uloženi trud i rad.

Maro Radulović, vaterpolista Radničkog, koji je ponikao u Primorskoj iz Rijeke, pozvan je od strane selektora Srbije Dejana Savića na okupljanje reprezentacije Srbije.

– Poziv me mnogo motiviše, jer je to nagrada za sav uloženi trud i rad poslednjih meseci. U Kragujevcu smo trenirali mnogo, obratili pažnju na individualne stvari i to je, ne samo meni, nego i mojim saigračima donelo šansu da se dokazujemo selektoru, rekao je Radulović.

KORONA POMOGLA SRBIJI: I pored ISPADANJA branimo ZLATO

KORONA POMOGLA SRBIJI: I pored ISPADANJA branimo ZLATO

DA LI ĆE SE ODRŽATI OLIMPIJSKE IGRE? Četiri scenarija spremna za Tokio

DA LI ĆE SE ODRŽATI OLIMPIJSKE IGRE? Četiri scenarija spremna za Tokio

USKORO: Habib Nurmagomedov stiže u Srbiju! (FOTO)

USKORO: Habib Nurmagomedov stiže u Srbiju! (FOTO)

Radulović je u Rijeci 6. januara 2001. Bio je i član mlađih selekcija Hrvatske. Za odluku da konkuriše za srpsku kapicu najzaslužniji je selektor mlađih selekcija i trener Radničkog Uroš Stevanović, ali i nezainteresovanost Hrvata…

Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Real Madrid.

– Za mlađe selekcije „barakuda“ igrao sam i na SP. Međutim, dve godine me tadašnji selektor mladih Kreković nije pozivao. Kada sam 2018, prešao u Vojvodinu čekao sam još godinu dana. U međuvremenu me je pozvao Stevanović da nastupam za Srbiju. Kako me niko nije zvao iz HVS ja sam se dogovorio sa Urošem i stvar je bila rešena. Da nije bilo Stevanovića, cela ova priča ne bi ni bila pokrenuta. On je zaslužan za sve, mnogo mi je pomogao, ne samo što se tiče vaterpola, ističe Radulović.

On je u Srbiji igrao za Vojvodinu, Šabac, a sada je član Radničkog.

– Svojevremeno mi je bivši hrvatski reprezentativac Igor Hinić rekao da vremena u sportu nisu kao nekad i da je teško zadržati se duže u nekom klubu, što zbog finansija, rada, igranja u Evropi. To je normalno dok se ne pronađe sredina koja te zadovoljava. U Radničkom mi je izvanredno i nadam se da ću ostati što duže, jer osećam da sam napredovao poslednjih meseci, završava Radulović

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd