fbpx
Skip to main content
Mijajlo Marsenić

KAPITENA VERUJE U ORLOVE: Ovo je početak bolje Srbije

Foto: MN Press
Uprkos porazu, pozitivna atmosfera u našoj reprezentaciji.

Kapiten Srbije Mijajlo Marsenić kaže da su Orlovi u drugom poluvremenu utakmice sa Francuskom pokazali da mogu da se nose sa najjačim timovima.

FRANCUZI DEMONSTRIRALI SILU: Kraj Evropskog prvenstva za Srbiju

FRANCUZI DEMONSTRIRALI SILU: Kraj Evropskog prvenstva za Srbiju

HRVATI URADILI ŠTO JE DO NJIH: Kauboji razbili Ukrajinu

HRVATI URADILI ŠTO JE DO NJIH: Kauboji razbili Ukrajinu

SVETSKA LIGA: Renovirana Srbije protiv Italije

SVETSKA LIGA: Renovirana Srbije protiv Italije

- Stvarno ne znam šta bih rekao da opravdam našu igru iz prvog poluvremena. Ne znam da li smo bili uplašeni, da li nismo verovali da igramo sa Francuzima. Ne znam, jednostavno, teško je jer smo pokazali u drugom poluvremenu da možemo da igramo. Da smo igrali u prvom i pola toga, bilo bi zanimljivije drugo poluvreme. Ovoj reprezentaciji fali iskustvo. Nadamo se da ćemo u budućnosti igramo bolje i uz pomoć starijih igrača da ćemo ostvarivati bolje rezultate. Ovo je početak neke bolje Srbije - rekao je Marsenić.

Pivotmen nije želeo da traži alibi za ispadanje sa turnira.

- Da smo bili kompletni, bilo bi drugačije. Nije ovo alibi. Imali smo smanjenu rotaciju. Falio nam je Đorđić koji je šutirao van 9 metara i bio najopasniji igrač u tom segmentu. Nadam se da nećemo imati probleme sa koronom i povredama.

Marsenić je objasnio i koji su to pozitivni aspekti koje su Orlovi pokazali na kontinentalnoj smotri.

- Sigurno to što nismo odustali. Videli ste danas. Posle 10 razlike na poluvremenu, nismo odustali, pokazali smo da možemo da igramo sa Francuskom. Ne treba igrati od 30. već od prvog minuta, to je pokazatelj kako treba u budućnosti da igramo. Odbrana je pokazala da može da se računa na nju, u saradnji sa golmanima. Loš napad u dve i po utakmice koštao nas je više bodova. To je pokazatelj na šta treba da obratimo pažnju u budućnosti - istakao je on i zahvalio se navijačima na podršci:

- Zahvalio bih se navijačima koji su bili sjajni i kada smo gubili 10 razlike oni su nas bodrili. Pokazali su da imamo podršku od njih i nadam se da će tako biti i dalje.

Najnovije vesti iz sporta pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Angelina Meljnikova, ruska gimanstičarka

Vremenska prognoza
Slaba kiša
23 Beograd