fbpx
Skip to main content
 Danijele Santareli

OGLASIO SE SANTARELI: Čast je i privilegija voditi Srbiju

Foto: Profimedia
Ugovor potpisan do 2025. godine.

Žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije predvodiće Italije Danijele Santareli (40) koji će na klupi naslediti Zorana Terzića koji doneo najveće uspeha našem nacionalnom timu. Ugovor je potpisan do 2025. godine.

ODBOJKAŠICE SRBIJE DOBILE SELEKTORA: Vodio Hrvatsku, ima punu kolekciju trofeja

ODBOJKAŠICE SRBIJE DOBILE SELEKTORA: Vodio Hrvatsku, ima punu kolekciju trofeja

CUPARA NE KLONE DUHOM: Moramo na Svetsko prvenstvo!

CUPARA NE KLONE DUHOM: Moramo na Svetsko prvenstvo!

Santareli  je aktuelni trener italijanskog šampiona Imoko Volej Koneljana. Оd 2018. do 2022. bio је prvi trener ženske reprezentacije Hrvatske, s kojom je u „Zlatnoj ligi“ CEV osvojio dve srebrne medalje (2019. i 2021.).

– Za mene je čast i privilegija da budem selektor ženske reprezentacije Srbije koja je jedna od najboljih selekcija na svetu. Pratio sam ekipu tokom protekle godine i zaista se divim postignutim rezultatima i konstantnoj želji za pobedom koja krasi ovaj tim. U okviru rada u OSS daću sve od sebe i trudiću se da iskoristiom ovu veoma važnu priliku. Sledeće leto će da bude veoma teško za nas sa takmičenjima u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu. Pokušaćemo da održimo kontiunitet dobrih rezultata i radićemo naporno da održimo srpku reprezentaciju u vrhu svetske odbojke, kako bi svi u Srbiji bili ponosni na nas – poručio je Santareli.

Zadovoljstvo nije krio ni predsednik OSS Zoran Gajić:

– Veoma je vano da je naš novi selektor neko ko je osvajao najveće titule na svetskom i evropskom nivou, nekoliko titula i Kupova u Italiji. Verujemo da će jako lepo da se oseća u društvu naših proslavljenih reprezentativki koje su naučile samo da pobeđuju. Veoma sam srećan što je spreman da nastavi niz rezultata koje ženska seniorska repreznatacija Srbije ima i naše je da mu omogući mo maksimalne uslove i poželilo mu dobrodošlicu.

Najnovije vesti iz sporta pročitatjte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd