Skip to main content
Dragan Škrbić i Nenad Peruničić

ŠKRBIĆ I PERUNIČIĆ NAJAVILI: Dovodimo pojačanja koja će izgarati za Zvezdin dres

Tanjug/​Sava Radovanović
Crveno-beli na novom početku.

Novi prvi čovek Rukometnog kluba Crvena zvezda Dragan Škrbić izjavio je da mu je čast da bude predsednik kluba za koji navija i u kom je proveo najlepše igračke godine.

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Francuske M19 i Šamroka

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Francuske M19 i Šamroka

ZVEZDA ILI PARTIZAN: Evo kome je najbliži Lorenco Braun

ZVEZDA ILI PARTIZAN: Evo kome je najbliži Lorenco Braun

NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Otkazan meč Novaka Đokovića u Londonu

NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Otkazan meč Novaka Đokovića u Londonu

- Uzbuđen sam, ali osećam i veliku odgovornost da ispunim ono što se očekuje od mene, od rukovodstva do armije navijača - rekao je Škrbić

Legendarni pivotmen je i do sada bio član Upravnog odbora crveno-belih, a sada je preuzeo funkciju predsednika Upravnog odbora.

- Stvoreni su uslovi da se uključim, klub je konsolidovan, sve što dolazi biće nadgradnja, sportski ciljevi su nam veliki, a radićemo zajedno kao tim. Plan je petogodišnji, da iz godine u godinu rastemo u svakom smislu, da budemo u vrhu našeg rukometa, a jednog dana cilj i san je da budemo konkurentni u Evropi. Želja nam je i da razvijamo našu školu i stvaramo igrače koji će nositi crveno-beli dres.

- Neće biti lako, izazov je pred nama, ali upornosti i istrajnosti nam neće nedostajati. Finansije su nam dobre, dve godine smo stabilni, imamo ideje što se tiče ekipe, radimo na pojačanjima, a zadržali smo skoro ceo tim. Biće prilike o imenima. Imaćemo najborbeniji tim, igrače koji će ''izgarati'' za dres Crvene zvezde. Ne pravimo instant priču, jedan korak, pa tri nazad, nego imamo siguran petogodišnji plan - poručio je Škrbić.

Dosadašnji direktor Nenad Peruničić imenovan je za generalnog direktora, ali kako se našalio nije avanzovao jer je svih ovih godina u službi kluba.

- Draganov dolazak je nova prilika za dodatnu nadogradnju u svim segmentima. On je oberučke prihvatio dolazak u svoju kuću. Na stranu prijateljstvo i sve što smo imali kao "saborci" na terenu, ali siguran sam da će učiniti sve u korist RK Crvena zvezda. Veliki doprinos dao je naš nekadašnji predsednik Mirko Butulija, koji nije više sa nama, a hvala i državi koja je prepoznala rukomet, kao sport koji je nekada bio u rangu sa košarkom - istakao je Peruničić.

Trener Crvene zvezde ostaje Ratko Ðurković, a sportski direktor je Ognjen Kajganić.

BONUS VIDEO: Pogledajte Snežanu Borjan, suprugu Milana Borjana, kako uživa na bazenu

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd