fbpx
Skip to main content
Ivana Španović

ŠPANOVIĆEVA OPREZNA POSLE TITULE: Nedostaje mi rutine

Foto: MN Press
Srpkinja se polako vraća u staru formu.

Asovi su pokazali da su fizički spremni, ali da im nedostaje takmičenja da to i potvrde. To se odnosi i na Ivanu Španović koja je osvojila titulu dvoranske šampionke Srbije u skoku u dalj. Trag u pesku ostavila je najdalje na 6,56 metara, još 6,48 m i prestup, posle čega je prekinula takmičenje. Prvo pitanje je i glasilo zašto je to uradila.

Potreban vam je brzi keš? Imamo SAVRŠENI PREDLOG!

Potreban vam je brzi keš? Imamo SAVRŠENI PREDLOG!

BOKSER U KANDŽAMA KORONE: Velika zvezda iz bolnice poslala dramatičnu poruku

BOKSER U KANDŽAMA KORONE: Velika zvezda iz bolnice poslala dramatičnu poruku

SUPERBOL: Brejdi i Tampa ili Mahoms i Čifsi - odgovor dobijamo večeras

SUPERBOL: Brejdi i Tampa ili Mahoms i Čifsi - odgovor dobijamo večeras

Večeras (00.30) se igra sportski događaj godine u Severnoj Americi – održava se NFL Superboul, Tampa Bej Toma Bredija protiv Kanzas Sitija s Brejdijevim naslednikom Patrikom Mahomsom. Kvota na Tampa Bej je 2,55, a na Kanzas 1,60. Pogedajte sve kvote kladionice MOZZART za NFL Superboul.

- Ovo je bilo trening takmičenje. Nije bio fokus na daljinama već da vidim gde sam u ovom trenutku - kaže Ivana za  "Sportski žurnal".

I šta kažu prve analize?

- Pokazalo je da mi nedostaje brzine. Postojala je mogućnost da trčim i 60 metara, ali nismo želeli da rizikujem povredu.

Hoćete li učestvovati 20. februara na Prvenstvu Balkana u Istanbulu?

- Hoću. Plan trenera Gorana Obradovića i moj bio je da kroz takmičenja steknem rutinu kao ranije, uđem u ritam takmičenja. Tamo ću da skačem iz punog zaleta prvi put od 18 koraka. Na državnom je opet bilo iz 16.

Činilo se posle 6. juna 2020. i skoka od 6,80 da ništa ne može da vas omete, odnosno da tehniku možete da realizujete posle više godina pauze?

- Očigledno nije tako. Do mitinga u Dizeldorfu pre neki dan, nisam imala međunarodno takmičenje od 1. septembra 2019. Nedostaje mi rutine i moram da je steknem što pre. Spremna sam fizički, ali moram da "namestim glavu" - odgovorila je uz osmeh Ivana pri čemu je sa šakama na slepoočnicama demonstrirala kako to navodno radi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nina Aleksić Oliveira, supruga Huga Vijeire 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd