fbpx
Skip to main content
Dejan Savić

VATERPOLISTI U KRANJU: Savić poveo na pripreme 21. igrača

Foto: MN Press
Odlični uslovi za rad.

Najbolji vaterpolisti Srbije otputovali su na pripreme u slovenački Kranj, koje će trajati 11 dana.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Holandija 1,38, Belgija 1,43, Danska 1,90!

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Holandija 1,38, Belgija 1,43, Danska 1,90!

LIGA NACIJA: Srbija savladala Australiju

LIGA NACIJA: Srbija savladala Australiju

PREDIVNE VESTI: Biće NAVIJAČA na otvaranju Olimpijskih igara

PREDIVNE VESTI: Biće NAVIJAČA na otvaranju Olimpijskih igara

Selektor Dejan Savić poveo je 21 igrača među kojima su Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Sava Ranđelovic, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotic, Duško Pijetlovihc, Nemanja Vico, Ðorde Lazić, Ðorđe Vučinić i Miloš Ćuk.

Pred odlaska u Sloveniju vaterpolisti Srbije imali su zajedničke pripreme sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Direktan okršaj za drugo mesto danas (18.00) između Ukrajine i Austrije, gde Ukrajincima i remi garantuje tu poziciju, a nerešeno odgovara i rivalu jer bi u tom slučaju verovatno otišao dalje kao trećeplasirani. Kvota na Ukrajinu je 3,40, na iks 2,00, a na Austriju 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Austrija.

- Radili smo planu. Koristilo je i nama i Amerikancima koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko - taktičke - rekao je selektor Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd