fbpx
Skip to main content
Mozzart

U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu – Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

Foto: Promo
Prijave su u toku za mališane od 5-8 godina i mogu se slati na besplatneskolesporta@mozzartsport.com

Mozzart i šampioni nastavljaju akciju – da sport ponovo bude dostupan svoj deci! Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa na red je došao i tenis! Regionalni lider u priređivanju igara na sreću u saradnji sa Teniskim klubom Crvena zvezda pokreće besplatnu školicu “belog sporta” u Beogradu za decu od 5-8 godina. 

Prijave za učešće na prvom probnom času su počele i mogu se slati na besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

Mozzart
Foto: Promo

- Drago nam je da se Mozzart opredelio da zajedno sa nama napravi besplatnu školu tenisa za decu, gde će oni imati priliku da se okušaju sa reketom i vide koliko ih to zanima. Naravno, na početku će svi reći da žele da budu Nole, ali za to je potrebno mnogo godina rada, truda i odricanja - kaže Slobodan Vojinović iz Zvezde.

On objašnjava da će biti odabrano 60 mališana sa kojim će raditi 4 trenera u grupama od po 12. Treninzi će biti dvaputa nedeljno na terenima TK Crvena zvezda (Mije Kovačevića 9), a na kraju ih očekuje i turnir.

- Naša škola ima dugu tradiciju i iz nje su potekli mnogi šampioni, nadam se da će se i sad pojaviti neki. Zvezda je najtrofejniji klub, deca će ovde imati dobre uslove za rad. Treneri će proceniti ko ima talenta, želje i afiniteta, a na prvom otvorenom treningu u tome će im pomoći Viktor Troicki - objašnjava Vojinović.

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat  pokrenut proletos u okviru kojeg su deca dobila priliku da šest meseci  treniraju  fudbal, košarku, odbojku  i rukomet bez ikakve novčane nadoknade. Oko 300 mališana tako je dobilo šansu da se okuša u sportu po izboru. Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara…

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd