fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša

AFERA KARLEUŠA U HRVATSKOJ: Jelena i FUDBALER, a nije u pitanju Vranješ, ponovo UZBURKALI javnost

Foto: Srbija Danas
Ponovo u centru skandala.

Direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu nakon što se na Fejsbuku javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u popularnom hrvatskom odmaralištu iz kojeg trešte narodnjaci.

ZANOSNA JELENA DOKIĆ: Srpkinja ZADIVILA sve svojom figurom (FOTO)

ZANOSNA JELENA DOKIĆ: Srpkinja ZADIVILA sve svojom figurom (FOTO)

NAINTRIGANTIJA SRPKINJA U ZAGREBU: Priča o S*KSU na stadionu je NEZABORAVNA (FOTO)

NAINTRIGANTIJA SRPKINJA U ZAGREBU: Priča o S*KSU na stadionu je NEZABORAVNA (FOTO)

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU: Verati ZAPALIO grčko primorje ORGIJAMA sa BRUTALNOM manekenkom (FOTO)

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU: Verati ZAPALIO grčko primorje ORGIJAMA sa BRUTALNOM manekenkom (FOTO)

Nekadašnja urednica HRT-a nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk-zvezde Jelene Karleuše koja je u klubu "Petar Pan" čiji je vlasnik bivši fudbaler FK Zagreba Goran Drmić, nastupila protekle srede.

- Dragi prijatelji, nastojim da na ovim stranicama podelim neke pozitivne vibracije, no večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog džeza i rokenrola… I onda privatni preduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u "Petar Pan" dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele da zapamte i obeleže naš grad… – napisala je Novak Srzić na svom Fejsbuku.

Poprilično oštar status izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a uprkos tome što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

- Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda celi grad odjekuje. Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame. Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Zbilja mi je žao kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj. Ta niša za cajke očito se otvorila u pomanjkanju naše izvorne muzike poput klapa i tamburice - ističe Hloverka.

Iz kluba čiji je vlasnik bivši fudbaler FK Zagreba Goran Drmić, kaže Novak Srzić, do sada je niko nije kontaktirao.

- Oni znaju da je to problem koji s njima traje već dugo. U gradu imamo još jedan klub u kojem iskreno ni ne znam kakva se muzika pušta jer on uglavnom ne ometa druge. Imaju odličnu zvučnu izolaciju i ja sam zadovoljna što imamo klub koji nudi noćnu zabavu turistima koji dolaze u naš grad, a tu je, osim galame i buke, i problem imidža koji mi kao Turistička zajednica nastojimo da promenimo .

U aferu je donekle umešan i joše jedan i to daleko poznatiji fudbaler. Drmić je pomenuti klub preuzeo prošle godine od Gordana Boljata i Marka Bralića koji su pak prostor iznajmili legende Juventusa i Hrvatske, Alena Bokšića.

 

Pogledajte slike Jelene Karleuše sa nastupa na u Beogradu

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd