Skip to main content
Mozzart

AMATERSKI SPEKTAKL – MOZZART I “SPORT ME” OKUPILI NAJBOLJE FUTSALERE IZ BEOGRADA

Foto: Soultime media
Završni turnir Lige šampiona za rekreativce održan u Južnom Bulevaru

Kipsta je u neizvesnoj završnici, evrogolom svog kapitena, izborila polufinale, dok je Enfild ponovo morao da pruži ruku Atakanteu posle boljeg izvodjenja penala… Najviše neizvesnosti bilo je u finalu gde je Burkina Faso na kraju morala da čestita Takoj Turi. Tužna lica 90+ i Navigare-a svedočila su da im je ispadanje u četvrtfinalu teško palo…

Mozzart
Foto: Soultime media

Nije izveštaj sa Afričkog Kupa nacija, već se radi o završnim duelima Mozzart Fajnal ejt turnira Lige šampiona za rekreativce. Treći put zaredom, organizatori iz agencije “Sport Me” su okupili najbolje amaterske futsalere Beograda i okoline i priredili mini spektakl u Južnom bulevaru, ovoga puta uz podršku kompanije Mozzart.

Mozzart
Foto: Soultime media

Titulu najboljeg ponela je ekipa Taka Tura posle duela u finalu sa Burkinom Faso (4:1). Taka Tura dala je i najboljeg igrača finala – Nikolu Jevtića, a generalni sponzor Mozzart častio je finaliste fri betingom, kao i drugim nagradama.

Mozzart
Foto: Soultime media

“Veliko hvala svim učesnicima i gledaocima što su nam pomogli da napravimo amaterski spektakl. Verujem da su svi uživali. Hvala puno i kompaniji Mocart bez čije pomoći turnira ne bi bilo. Zaista su bili deo naše familije i pomogli nam da sve izgleda što profesionalnije. Idemo dalje, krajem februara počinje nova sezona koja će, verujem, biti još bolja, odnosno atraktivnija za majstore malog fudbala” rekao je Dušan Nikolić, predstavnik organizacije “Sport Me”.

Mozzart
Foto: Soultime media

Finali turnir Sport Me Lige šampiona imao je i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica otišao je za lečenje Mladena Perića, koji boluje od mijeloblastne leukemije, a učesnici i gledaoci su u pauzama masovno slali sms poruke 1171 na 3030, za Mladena. Posebno su poruke slate za svaki dobijeni žuti ili crveni karton.

Mozzart
Foto: Soultime media
Vremenska prognoza
Pretežno vedro
20 Beograd