fbpx
Skip to main content
Danijel Korea Freitas

HTEO JE SAMO DA MU ODSEČE PE**S, ALI JE ONDA POGLEDAO U TELEFON I... Procurili detalji surove likvidacije fudbalera (FOTO)

Foto: Twitter
Svedoci jednoglasni u iskazu.

Slučaj brutalno ubijenog fudbalera Danijela Koree i dalje je jedna od centralnih tema u Brazilu! Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve objasnio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu. Španska Marka je došla do novih detalja prema kojima su trojica svedoka bili jednoglasni u iskazu. Priču je potvrdila i ćerka ubice posle čijeg rođendana se i dogodilo ubistvo, dok je jedan od svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

ENGLEZI IZABRALI: Samo je jedan stadion na svetu VRELIJI od Zvezdine Marakane (VIDEO)

ZASUKALI RUKAVE! Raskopano sve oko Marakane, radovi teku PUNOM PAROM (VIDEO)

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije prvobitno hteo. Najpre je samo želeo da mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije svoje supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Brites je posle ubistva tražio od prijatelja da mu pomognu u rešavanju tela, ali su oni to navodno odbili. Zatim je sam otišao i bacio telo u napušten deo grada.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Što se tiče fotografija koje su ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile pošto je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome. Na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge uz poruku: "Želim da pojedem majku slavljenice!"

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pročitajte i:

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd