Utorak 19. mar 2024.
Nikola Jokić

Ovaj vikend biće poseban: Trojke, zakucavanja, zvezde i SENZACIONALNE kvote na Jokića i Vučevića!

Foto: Reuters
Ovaj All Star vikend biće poseban, jer teško da je ikada bilo ovoliko učesnika sa ovih prostora.

Bogdan Bogdanović i Luka Dončić su učesnici meča u kojem igraju rukiji i sofmori, a na glavnoj sceni će nastupiti Nikola Jokić i Nikola Vučević. 

Uz sve to dva centra će biti učesnici takmičenja u veštinama, a tu će se pojaviti i Dončić. Upravo zbog toga je i ponuda za klađenje na All Star vikend nikad veća, a u svemu tome prednjači kladionica Meridian. 

A ukoliko dovoljno veruješ u naše centre - čeka te OGROMAN dobitak! Kvota da će Nikola Jokić biti MVP All Star meča je 35, a kvota na Vučevića je čak 80! 

Kada je u pitanju njihovo učešće u takmičenju u veštinama, kvote su takođe fenomenalne. Ukoliko se kladiš na Jokića dobićeš kvotu 7, dok ti Nikola Vučević može udesetostručiti ulog. 

Mnogi će ovde navijati i za mladog Luku Dončića na koga je kvota takođe sjajnih 5.00. A kao najveći favoriti na ovom takmičenju se upravo posmatraju on i njegov ruki kolega Tre Jang. 

A kada je sama utakmica u pitanju broj igara na ovaj meč je neverovatan, a Lebromov tim je ogroman favorit u odnosu na ekipu Janisa Adetokumba. Očekuje se ogroman broj poena pa je tako granica na preko 300. Što se tiče svakog tima pojedinačno očekuje se da obe ekipe pređu 150 poena. 

A tu su i prelazi, duple igre i još mnogo igara na ovaj meč koje ćete naći samo u Meridianu!

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd