fbpx
Skip to main content
Mozzart

OVO SU SERIJE KOJE SVAKO MORA DA POGLEDA

Foto: Promo
Ne propustite!

Nekada smo čekali po nedelju dana kako bismo na televiziji gledali novu epizodu omiljene serije. Sezona bi se protezala mesecima, a o toj jednoj epizodi smo pričali danima. S dolaskom novih serija, odnosno novih platformi za gledanje, to jednostavno više nije moguće. Popularizacijom Netflixa ustalio se termin bindžovanje tj. gledanje kompletnih sezona u nekoliko dana. Ukoliko niste gledali neku od navedenih serija, preporučujemo da to iste sekunde učinite.

Game of Thrones

Mala je verovatnoća da do sada niste gledali najpopularniju seriju u istoriji svetske kinematografije, ali ukoliko je to slučaj, sada je pravo vreme. Radnja serije smeštena je na fiktivnim kontinentima Vesterosu i Esosu i prati događaje članova nekoliko plemićkih porodica u borbi za Gvozdeni presto i vlast nad Sedam kraljevstava, kao i dolazak zime i mističnih bića sa severa. „Igra prestola” je tokom godina dobila odlične kritike, pridobila je veliki broj obožavalaca i osvojila brojne nagrade, a u septembru 2016. godine „Igra prestola” je postala najnagrađivanija serija u istoriji.

The Sopranos

Čiju god listu najboljih serija svih vremena da gledate, „Sopranovi” se nalaze na vrhu. Američka drama prati život Tonija Soprana, šefa italijanske mafije u Nju Džerziju, sve njegove zgode i nezgode, kako profesionalne, tako i privatne. Ako niste do sada gledali Sopranove, šta čekate?

Narcos

Šta reći o hit seriji koja nam stiže iz Netflixa? Radnja prati život čuvenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara kroz sukobe sa DEA, kolumbijskom policijom, ali i borbu za prevlast sa drugim narko-bosovima. Treća sezona prati uspon i pad Kali kartela, a u četvrtoj se radnja premešta u Meksiko.

Vikings

Serija „Vikings” je bazirana na istorijskim činjenicama, a radnja svake epizode zasniva se na avanturama Ragnara Lothbroka, jednog od najvećih junaka nordijske istorije. Ovo je saga o neustrašivom Ragnaru i vikinzima, njegovoj želji da istražuje i pljačka nove svetove.

Breaking Bad

Profesor hemije na lokalnom koledžu u Nju Meksiku, koji je zbog nemaštine prinuđen da radi dodatni posao u perionici automobila, saznaje da boluje od raka pluća. Doktori mu daju šest meseci života. Šta drugo preostaje čoveku koji želi da finansijski obezbedi svoju ženu i sina pre nego što umre, ako ne da počne da kuva kristal met?

Verujemo da je većina vas upoznata sa ovim serijama, ali nije naodmet i obnoviti znanje. A zašto da ne, i malo zaraditi? Da li ste znali da čak tri od pomenutih pet serija postoji u formi video-slota u Mozzart onlajn kazinu? U pitanju su igre Game of Thrones, Narcos i Vikings. Zavrti odmah, možda će ti upravo omiljena serija doneti sreću.

 

SD treće poluvreme

SD fudbal

SD košarka

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd