Utorak 19. mar 2024.
Arena Sport

SADA JE DEFINITIVNO: Mesi, Ronaldo i Nejmar konačno zajedno!

Foto: Zoran Ilić
Uz veliku pomoć matične kompanije, Telekom Srbija, Arena Sport nastavlja da umnožava kvalitet sadržaja na svojim kanalima.

A sve na zadovoljstvo milionskog broja korisnika u Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Jedino mesto, odnosno televizija u regionu na kojoj možete gledati tri najveće zvezde svetskog fudbala , Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i Nejmara je Arena Sport. Postoji li bolji pokazatelj da najbolji klupski fudbal stanuje na Areni!

Nacionalni šampionati koji u sezonama za nama donose najviše uzbuđenja gledaocima sigurno su Serija A, Primera i Liga 1. Konkretno, u ovoj takmičarskoj godini, neizvesne borbe za titulu i evropske kupove u Italiji, Španiji i Francuskoj, rešene su krunisanjem Intera, madridskog Atletika i Lila, a drama je trajala do poslednjeg kola. 

Italijanski i francuski šampionat ljubitelji fudbala navikli su da gledaju na TV Arena sport, tako će biti i u narednom periodu, a da uživanje bude potpuno, od sledeće sezone tu je i španska Primera. Liga u koju je pehar namenjen šampionu Starog kontinenta otišao čak 18 puta, u kojoj igra jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi i u kojoj nastupa veliki broj igrača sa Balkana, novi je član elitnog društva sportskog sadržaja koji se emituje na ovoj televiziji. 

Pored magičnog Argentinca, od avgusta pa u narednih pet godina, svi Arenini korisnici mogu uživati i u majstorijama, Benzeme, Marsela, Suareza, Aguera, Grizmana, Kokelana, Maksi Gomeza, Pareha, Navasa, Munira i brojnih drugih svetskih superstarova.

Čuveni „El klasiko“, po mnogima najveći derbi na svetu, dueli madridskih rivala, mečevi Barselone i Aletika koji su često znali da odluče pitanje prvaka, gostovanja favorita u Baskiji ili Sevilji, samo su deo sjajnog programa koji donosi Primera. Takođe, španska La liga jedina je u Evropi koja će u sledećoj sezoni dati pet učesnika Lige šampiona, što je samo još jedna potvrda kvaliteta fudbala na Pirinejima.

Svoje utiske povodom dodatnog jačanja fudbalske ponude na programima Arene Sport izneo je i generalni direktor, Nebojša Žugić.

- Uspeli smo nešto što do sada niko nije. Mesi, Ronaldo i Nejmar deo su jednog tima, Areninog "Tima snova" koji će što se fudbala tiče činiti Primera, Serija A, Liga 1 i neizostavna Liga šampiona. Izuzetno sam srećan što ćemo našim vernim gledaocima priuštiti magiju najvećih fudbalskih čarobnjaka na našim kanalima. Pozivam sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu da odigraju pametno i sebe nagrade pretplatom na neki od paketa Telekoma Srbija na kojima mogu da prate programe Arena Channels Group – poručio je generalni direktor Arenine medijske kuće.

Vrhunski sadržaj koji TV Arena sport pruža svojim gledaocima podignut je na još viši nivo. Nema dileme da ljubitelje španskog fudbala očekuje bogat program, studijske emisije, analize, zanimljivi gosti, stručni komentari i još mnogo toga. Odnosno sve ono na šta je Arenina publika već navikla godinama unazad. 

Kvalitetnim sadržajem Arena Sport izrasta u regionalnog lidera kada su sportski prenosi u pitanju. Značajno su unapređeni i produkcijski i svi drugi standardi ove televizije, koja ni po čemu ne zaostaje za vodećim evropskim i svetskim emiterima u oblasti sporta.

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd