Utorak 19. mar 2024.
Sportske kladionice Soccer

Soccer portal – nova sportska platforma za iskusne igrače

Foto: Promo
Sve promocije ove kompanije sada će biti na jednom mestu

Sportske kladionice Soccer jedan su od lidera na tržištu priređivača sportskih igara na sreću u Srbiji.

Razvoj kompanije prati savremene svetske trendove i inovacije u okviru industrije, pa nam sada Iz porodice Soccerbet proizvoda stiže prava stranica za sve sportske sladokusce i ljubitelje sportskog klađenja.

Soccerbet je svoju ponudu upotpunio novim sportskim portalom koji je dostupan na adresi https://portal.soccerbet.rs/.

Nova platforma nudi širok spektar sadržaja i aktuelnih vesti iz sveta sporta.
Sportska redakcija portala svojim čitaocima pruža tačnost i brzinu pri izveštavanju kao i kvalitet vesti, uključujući ekskluzivne intervjue i analize sportskih dešavanja.

Pored aktuelnih sportskih vesti i predloga, igrači će biti u prilici da igraju svoje omiljene igre koje su deo standardne ponude Soccerbet-a. Sve promocije ove kompanije sada će biti na jednom mestu. Saznajte prvi sve novosti iz Soccerbeta, posetite novu sportsku platformu za iskusne igrače!

Soccer sportske kladionice nalaze se u vlasništvu kompanije Phuket d. o. o. koja zapošljava preko 900 zaposlenih i posluje na više od 194 lokacija širom zemlje, uključujući i onlajn segmente. U planu je dalje širenje uplatnih mesta koja su prilagođena zahtevima i željama njihovih igrača.

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd