fbpx
Skip to main content
Meridian

VATERPOLISTI I JOVANA DONELI NOVE MEDALJE: Meridian blizu milionske donacije!

Foto: Promo
Kompanija Meridian povećala donacije na 800.000 RSD, za vikend odbojkašice i košarkašice – navijamo za nove medalje

Znamo da su Olimpijske igre specifičan događaj i da se nijedan ne može meriti sa njima, ali ove su zaista posebne! Priznaćemo da je bilo i nekih ne tako lepih momenata, ali srpski sportisti su uvek tu da čitavu naciju učine srećnom i ponosnom. 

Ovog puta im je i kompanija Meridian pomogla u tome. Kako? 

PREUZMI POKLON TIKET - OVDE

Tako što za svaku osvojenu medalju u Tokiju, bilo da je ona zlatna, srebrna ili bronzana, MERIDIAN DONIRA 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE! 

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija i da je nebrojano puta pomogla onima kojima je pomoć bila najpotrebnija, a ovog puta zaista pomera granice. 

Danas su nas posebno obradovali vaterpolisti i karatistkinja Jovana Preković, koji su osigurali nove dve medalje. 

Naravno, u tome veliku ulogu igraju i srpski sportisti, a sve je krenulo sa Damirom Mikecom. Podsetimo, Mikec je već na startu Igara “upucao“ srebrnu medalju i tako u našu zajedničku “kasu“ ubacio 100.000 RSD. 

Nakon toga, medalje su se ređale. Najpre je Tijana Bogdanović “tukla“ protivnicu u borbi za bronzu u tekvondou, a onda je Milica Mandić novom zlatnom olimpjskom medaljom završila briljantnu karijeru. 

PREUZMI POKLON TIKET - OVDE

Basketaši Srbije su takođe obradovali naciju i doneli bronzanu medalju. Važno je napomenuti da su to uradili na svom debiju, a verujemo da će u Parizu biti još sjajnije odličje. Usledio je koji dan “pauze“, pa su se naši sportisti vratili u pobednički ritam.

Najpre je Milenko Sebić “upucao“ još jednu bronzu, a onda je Zurab Datunašvili preko repasaža stigao do bronze i naše ukupne cifre od preko pola miliona dinara. 

Međutim, tu nije kraj! Ovaj petak nam je doneo još radosti! Jovana Preković je debitovala na Olimpijskim igrama i već donela novu, sedmu medaljju Srbiji i to zlatnu! Za ponos čitave nacije i dopunu Meridianove “kase“. 

PREUZMI POKLON TIKET - OVDE

Sjajna Jovana je blistala čitavog dana i bez mnogo problema pobeđivala svoje protivnice. Važila je za glavnog favorita na Igramu i tu ulogu je apsolutno opravdala! 

Osim toga, vaterpolisti su već godinama naši nacionalni heroji, a tako je i u Tokiju. Nije jednostavno nositi se sa pritiskom kad ste osvojili baš SVE i kada čitav svet gleda u nas, ali ako neko zna kako se treba ponašati u tim situacijama – onda su to oni! 

Još jednom su nas obradovali i plasirali se u finale, ostaje da vidimo samo koje medalje će zasijati na njihovim grudima, ali još 100.000 RSD svakako stiže! 

Nešto ranije, košarkašice i odbojkašice su poražene u polufinalima, od SAD-a, pa će se tako u nedelju boriti za bronzane medalje. 

Navijamo za naše devojke, kao i uvek do sada! 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd